Today.ua

Кейт Міддлтон показала, з чим носити трендовий смугастий светр у 2023 році

Кейт Міддлтон вийшла у світ у смугастому чорно-білому джемпері, який є базовою річчю не лише в гардеробі принцеси Уельської. Його можна поєднувати як зі штанами, так і з спідницею. Він не виходить із моди вже кілька десятиліть, і буде серед трендів у 2023 році.

Кейт Міддлтон відкрила тиждень, присвячений психічному здоров'ю дітей, відвідавши початкову школу Святого Іоанна у Бетнал Грін. Принцеса Уельська провела урок рукоділля разом із школярами і розповіла їм про те, як бути чесним у своїх почуттях та із самим собою.

Для цієї поїздки Кейт обрала скромний повсякденний образ, який універсальний на всі випадки життя – джемпер із круглим горлом у чорно-білу смужку та чорні штани, в які принцеса Уельська заправила джемпер.

Смугасті бретонські светри свого часу зробив популярними Жан-Поль Готьє і вони вже кілька десятиліть не виходять із моди.

Свій стильний образ Кейт Міддлтон доповнила стильними золотими сережками від Spells of Love за 79 фунтів та хвилястим укладанням.

"Я рада знову підтримати Тиждень психічного здоров'я дітей. Було чудово поговорити з такою кількістю дітей про важливість зв'язків та важливих людей у їхньому житті", - зазначила Кейт.

Раніше Кейт Міддлтон показала, як стильно носити наймоднішу дублянку зими 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ