Today.ua

Кейт Міддлтон несподівано з'явилась на Євробаченні у кліпі українського гурту Kalush Orchestra

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон з'явилась у кліпі українського гурту Kalush Orchestra на церемонії відкриття фіналу Євробачення. Вона виконала партію на роялі у виступі Kalush Orchestra, спричинивши фурор серед учасників фінального концерту.

Відео з виступом принцеси та коментарями з'явилося у Twitter Принца та Принцеси Уельських.

"Євробачення-сюрприз! Приємно приєднатися до Kalush Orchestra у спеціальному виконанні пісні, яка минулого року стала переможницею. Насолоджуйся шоу, Ліверпуль!", - написано в коментарі до відео.

У кадрі принцеса Уельська завзято награє на роялі мелодію з пісні, з якою український гурт Kalush Orchestra минулого року посів перше місце в європейському пісенному конкурсі.

Відео знято у багряній вітальні Віндзорського палацу. Сама Кейт Міддлтон, сидить за роялем, як і належить справжній принцесі, у красивій довгій сукні з легкої тканини небесно-блакитного кольору від Jenny Packham. У вухах принцеси красуються вишукані сережки із особистої колекції королеви Єлизавети ІІ.

Награна нею партія на роялі легко вписалась у спільну канву мелодії пісні, з якою виступив український гурт. Як відомо, гурт Kalush Orchestra став переможцем торішнього Євробачення, і за правилами цьогорічний конкурс мав відбутися в Україні. Однак через війну від його проведення нашій країні довелося відмовитись. Тому замість України на правах господині фестивалю виступила Велика Британія.

Виступивши у кліпі українського гурту, принцеса Уельська тим самим вшанувала не лише самих артистів, а й усю нашу країну, яка зараз захищає всю Європу.

У коментарях до твітту відвідувачі королівського акаунту не поскупилися на компліменти принцесі.

"Ви були прекрасні. Супер сюрприз", "Круто! Кетрін, принцеса Уельська, як завжди прекрасна. Велика подяка за те, що поділилися цим відео і дуже вдячні", - пишуть шанувальники королівської родини.

Нагадаємо, переможницею Євробачення цього року стала співачка зі Швеції Loreen, а український гурт TVORCHI посів підсумкове шосте місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ