Today.ua

Кароль і Балан заспівали в одній спальні: вже ніхто нічого не приховує

Тіна Кароль і Дан Балан – імена цих двох зірок, української і молдавської, ще з минулого року ставлять поруч. Дан Балан, який став одним із тренерів "Голосу країни" ще в минулому, дев'ятому, сезоні, саме на проекті познайомився з Тіною Кароль. Між ними швидко спалахнула іскра. Втім, багато хто вважав, що це не більше ніж піар-хід, придуманий організаторами для того, щоби залучити до шоу якомога більше глядачів.

З початком нового, десятого, сезону про Тіну і Дана теж ходили різні чутки. Подейкували, що їм усе набридло, і вони відмовляються далі грати в кохання. А тут ще підлив оливи у вогонь день народження Дана Балана, який він святкував зі своїм колективом, відзначившись яскравими фото з молодою білявкою. Тут уже було від чого приревнувати не лише самій Тіні, але й її численним шанувальникам, готовим іти на Балана війною.

Можливо, саме ця подія стала каталізатором подальшої еволюції відносин між двома зірками. А може, якась інша причина – про це історія замовчує. Але тільки зараз говорять про те, що Дан і Тіна вже живуть разом. Чи це так, достеменно невідомо. Але мама Дана Балана приїжджала на шоу "Голос країни" – себе показати і невістку подивитися. Причому молдавська мама не приховувала теплих почуттів до Тіни. Ще б пак, хлопчику 41 рік, і він явно вже у холостяках засидівся, а тут така красуня-Тіна. Отже, номер з мамою став справжньою родзинкою нинішнього сезону.

І ось в суперфіналі "Голосу" два зоряних тренера дуетом виконали нову пісню. Співали з однієї квартири. Тіна сиділа за роялем, а Дан, стоячи поруч, акомпанував на гітарі. Якщо хто не пам'ятає, нині карантин надворі, і люди запросто в гості одне до одного не ходять, з чого можна зробити висновок що ніхто нікуди і не йшов, і часу на репетиції було більш ніж достатньо.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=302&v=n1_rRAYjO0Y&feature=emb_logo

Звичайно, шанувальники обох зірок, що стежили за всім онлайн, не могли не поділитися своїми захопленнями.

"Тіна казала, що коли вона вперше з'явиться на публіці без червоної помади, то це означатиме, що вона була щаслива", "Народ, дивіться: кохання не знає кордонів, ні нації, ні віри. Люди, любіть, вірте сподівайтеся. Це життя! Посміхайтесь, радійте, живіть з добром. Ми - діти однієї землі", "Найкращі, пісня - черговий гімн душі, який ми будемо пам'ятати дуже довго! Ми безмежно любимо вас!" – прокоментували відео шанувальники.

Нагадаємо, ще раніше один із працівників каналу " 1 1 "злив" інформацію про те, що Дан і Тіна живуть разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ