Today.ua

Тіна Кароль показала, як ганяє целюліт на карантині: еротика в чистому вигляді

Тіна Кароль, яка незмінно викликає захоплення численних шанувальників своєю красою, може похвалитися ідеальною фігурою. Однак не всі знають, що така стрункість дається співачці нелегко.

Тіна не раз зізнавалася, що в юності була доволі пишною дівчиною. І тільки регулярні самообмеження привели її до такої форми, в якій вона перебуває зараз. Крім дієти, природно, зірка підтримує форму ще й регулярними фізичними вправами.

Звичайно вона це робить регулярно, однак на карантині у співачки з'явився час зняти свої заняття спортом і показати шанувальникам. Так, кадри з її тренуванням у спортзалі з'явилися в сторіз Тіни Кароль.

Для занять Тіна одягла скромний чорний костюм, що закриває її тіло, але при цьому щільно його облягає. У такому костюмі добре прокреслені всі спокусливі вигини фігури молодої жінки.

Видно, що співачка доволі інтенсивно навантажує себе у спортзалі, що дозволяє їй не лише добре виглядати, але і витримувати напружений графік і ритм під час гастролей. Та й на сцені співачка, крім свого бездоганного вокалу, дедалі частіше стала показувати майже акробатичні номери, що свідчить про те, що вона перебуває в чудовій спортивній формі.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль показала своїм підписникам, як виглядає вдома без макіяжу. Багато хто визнав, що без мейкапу у співачки зовсім юне обличчя. Однак деякі не впізнали зірку через те, що на фото у неї карі очі, а на сцені завжди сірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ