Today.ua

Каменських запропонувава свій спосіб боротьби з коронавірусом: у зірки від карантину поїхав дах

Настя Каменських та її чоловік Олексій Потапенко впевнені, що їх коронавірус не зачепить. Подружжя активно займається спортом і не має наміру припиняти ранкових пробіжок, які вони роблять зі своїм фітнес-тренером.

У своїх сторіз Настя Каменських опублікувала фото з ранкового тренування на свіжому повітрі. На знімку вони втрьох: Настя, її чоловік та їхній тренер. При цьому усі задоволено посміхаються, а Потап ще й у своїй манері корчить гримаси в камеру телефона.

"Спорт і гарний настрій – це кращі способи підтримувати імунітет", - написала Настя в коментарі до цього знімку.

Аналогічне фото розмістив у себе і тренер зоряної пари, написавши, що ранкові пробіжки заряджають організм енергією на цілий день.

Трохи згодом Настя Каменських розмістила в сторіз інше відео, в якому вона пропонує своїм підписникам на час карантину зібратися для спільних тренувань.

"Зараз карантин, закриті всі спортзали. Я знаю, як іноді важко підняти свою попу для тренувань. Тому я вирішила вас не просто мотивувати, а майже стати для вас особистим тренером. Як вам ідейка? Пропоную разом зі мною тренуватися в прямому ефірі в Instagram. Потрібно лише вибрати час і вже завтра почати тренуватися", - пропонує Настя Каменських.

За кадром чути, як Потап на її останніх словах кричить "Ура!".

Нагадаємо, не так давно гаряча штучка Настя Каменських знялася для чоловічого журналу. Не всім підписникам сподобався образ, в якому з'явилася зірка на титульній сторінці глянцю. Деякі вирішили, що вона скопіювала Дженніфер Лопес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ