Today.ua

Настя Каменських покинула Потапа заради двох гарячих латиноамериканців

Настя Каменських, судячи з усього, остаточно вирішила покинути свого чоловіка Потапа заради нових пригод на сцені. Співачка анонсувала на сьогодні, 24 січня, прем'єру своєї нової пісні "Miami", яку вона виконає в компанії двох гарячих латиноамериканських хлопців.

"January 24th, the premiere of a hot single "MIAMI" with @jacobforever @elgatoindio Аге you ready for this worldwide collaboration of cultures and rhythms? (24 січня прем'єра гарячої пісні "MIAMI" с @jacobforever @elgatoindio. Ви готові до цього всесвітнього співробітництва культур і ритмів?) – написала Настя в своєму Instagram.

Цим підписом вона супроводила фотоколаж, на якому Каменських стоїть у компанії двох молодих чоловіків латиноамериканської зовнішності. Саме з ними вона виконає свою нову пісню. Один із чоловіків – кубинський співак Джейкоб Форевер, інший – домініканський артист Джессі Франк.

Таким творчим союзом тільки підтвердилося те, що Настя Каменських і Потап повідомляли дотепер: на сцені вони більше удвох не виступатимуть. У кожного – свій творчий шлях.

Шанувальники Насті Каменських неоднозначно сприйняли анонс її чергової пісні  іспанською мовою. Дехто вважає, що співачці потрібно частіше радувати співвітчизників піснями українською.

"Yeeeeees!", "Звичайно!!!!шалено чекаємо!!!!", "Настя прикрасить будь-кого, розумничка, шикарно співає і танцює", "А ви з Потапос будете ще співати?", "А коли вже буде щось українське? А то все тільки латина останнім часом... Українці сумують за вами і вашою музикою", "Може пора на нашою мовою пісні випускати?", "Чорна Настя, це щось новеньке" – пишуть їй у Мережі.

https://www.instagram.com/p/B7oX97zja0g/

Нагадаємо, відпочиваючи в Мексиці, Настя Каменських часу не гаяла і знялася для мексиканської версії журналу Playboy. Вона розповіла журналістам видання про свою любов до Мексики і повідала про свої плани підкорення латиноамериканського пісенного Олімпу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ