Today.ua

“Як вуха у спаніеля“: Волочкову в красивій сукні ніхто не взяв на яхту покататися

Анастасія Волочкова, яка проводить відпустку в Таїланді, не втомлюється балувати своїх шанувальників численними фото з відпочинку. В основному балерина знімається в купальниках, однак цього разу вона з'явилася в кадрі одягненою.

Теплий південний вечір Настя прикрасила собою в золотистій сукні міні і золотистих босоніжках. Балерина позує на фоні яхт, пришвартованої до берега, приклавши руку до голови у військовому вітанні.

"На виставці яхт! Я так люблю морські прогулянки", - підписала своє фото Настя.

Правда, небайдужі шанувальники зірки не забули їй нагадати,що "до порожній голові руку не прикладають".

Однак у загальному знімок у сукні не викликав стільки негативу, як зазвичай викликають у користувачів Instagram інші фото Анастасії Волочкової. Більш того, підписники відзначили, що сукня дуже навіть нічого. Ось босоніжки - не в тему, та й груди підкачали.

"Плаття гарне, ну взуття це капець", "Босоніжки потужні, ноги добре тримають, щоб у шпагаті не роз'їхалися", "Настя, красиво..ось, тільки груди не дуже лягла...ну, а ,загалом, нічо", "Треба закачувати новий силікон , тоді буде інша справа!", "Тить ки то як вуха у спаниэля", "Ефектна зона декольте) я пішла зОвидовать несамовито!" - "розмазують" Настин бюст коментарями заздрісні шанувальниці й шанувальники.

Багато хто помітив, що після цього фото не з'явився новий знімок, де Настя пливе з розпущенним волоссям на яхті на оксамитовому фоні нічного моря. З цього коментатори зробили висновок, що незважаючи на ефектні пози, який приймала 43-річна зірка, прогулюючись вздовж яхт, ніхто її так і не запросив на нічну прогулянку.

"Знову одна показуха! Всі Настя, пройшли минулі часи, яхту більше вже ніхто не подарує, прийшли на зміну більш молоді і хижі!", "Прийшла схоже в надії, що хто - небудь покличе покататися))", "На вулиці червоних ліхтарів в Амстердамі - піде... ))) А тут всього лише чужі яхти. Не прокотить. І не прокотять..)))", - прокоментували безуспішну прогулянку Волочкової "недолюблені злі тітки", яких в її Instagram завжди пасеться неміряно.

https://www.instagram.com/p/B7GoQK4oKTM/

Нагадаємо, напередодні Анастасія Волочкова знялася по пояс у воді топлес, що також викликала бурхливе обговорення в Мережі. Коментатори припускають, що Волочкова своєю натурою розлякала всіх відвідувачів пляжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ