Today.ua

Як за допомогою зачіски візуально помолодшати на кілька років

Досягаючи певного віку, кожна жінка змушена приймати рішення з приводу того, з допомогою яких прийомів, засобів і методів скинути кілька років. Стилісти в один голос заявляють: правильно підібрана зачіска відмінно справляється з цим завданням.

З роками волосся стають тьмяними і слабкими, тому жінкам середніх років рекомендується регулярно підстригати кінчики. Крім цього, зверніть увагу на ті зачіски, які вважаються кращими.

Подовжений боб

Подовжений боб, як і подовжене каре, по праву вважаються ідеальними варіантами для жінок, які ставлять своєю метою виглядати молодше свого віку. Підходять вони практично до всіх форм лиця.

Стрижка Боб

А ця стрижка не тільки омолодить вас, але і зробить стильною. Стилісти радять вибирати її прекрасним дамам, які переступили поріг 50-річного віку.

Каскад

Це – справжня класика. Каскад не виходить з моди протягом багатьох десятиліть. Крім того, він є відмінним вибором для тих, кому за. Такий стрижці можна надати будь-яку довжину, і вона підходить для волосся будь-якого типу.

Каре

Ця зачіска вважається універсальною, так як підходить як молодим і сміливим особам, так і зрілим і солідним жінкам. Каре робить волосся доглянутим, що особливо важливо в тому випадку, якщо вас турбує не тільки вік, але і імідж.

Відомо безліч зачісок, які не виходять з моди. Серед них є такі, які підійдуть представницям прекрасної статі будь-якого віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ