Today.ua

Як святкувала Великдень Анастасія Заворотнюк: дочка актриси поділилася відео

Анастасія Заворотнюк, яка вже майже рік бореться з пухлиною головного мозку, святкує Великдень разом з родиною у своєму підмосковному будинку в селищі Крекшино. Про стан здоров'я знаменитої актриси останнім часом було написано чимало. Зокрема, деякі ЗМІ складали небилиці про те, що Заворотнюк нібито вже немає в живих, і її вже давно таємно поховали.

Однак, як стверджують люди, близькі до її сім'ї, Анастасія продовжує боротися зі своєю недугою. І їй навіть стало краще. Про це може побічно свідчити і те, що старша дочка актриси, Анна, після тривалого мовчання, реанімувала свій аккаунт у Facebook. Дівчина ділиться з підписниками своїми думками і трохи повідомляє про здоров'я матері. Так, Анна вже не раз писала у своїх публікаціях, що близькі моляться за здоров'я Анастасії і сподіваються на те, що все буде добре.

Крім того, за останній місяць Анастасія Заворотнюк сама двічі з'явилася в своєму Instagram, що дуже надихнуло її шанувальників. За інформацією, що з'явилася в деяких російських ЗМІ, стан актриси покращився настільки, що вона відновила курс хіміотерапії в одній із московських клінік. При цьому вона нібито перебуває вдома, а на процедури її возить чоловік Петро Чернишов.

Очевидно, і Воскресіння Христове Анастасія Заворотнюк святкувала у себе вдома. В кадрах, які публікувала Анна, правда, немає самої актриси, як і нікого з її домашніх, однак є святковий стіл із пасками. Видно, що сім'я готувалася до свята.

Нагадаємо, деякі шанувальники Анастасії Заворотнюк вважають, що її старша дочка Анна виглядає надто худорлявою. Дехто навіть вважає, що її худорлявість має ознаки анорексії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ