Today.ua

“Як на курорті“: Галкін показав, як він із Пугачовою та дітьми проводить карантин

Алла Пугачова та Максим Галкін "самоізолювались" у своєму маєтку в селищі Грязі та з задоволенням віддаються вимушеному неробству. Максим опублікував в Instagram фото, як вони всією сім'єю прогулюються на своїй території. На знімку – подружжя зі своїми шестирічними двійнятами – Лізою та Гаррі.

Сім'я знялася під час прогулянки на доріжці свого маєтку. Всі четверо виглядають бадьоро і свіжо. Особливо благотворно відпочинок позначився на Аллі Борисівні, яка помолодшала і посвіжішала, і вже точно ніяк не виглядає на свої сім десятків літ.

У своєму інтерв'ю одному з російських ЗМІ Галкін розповів, що їхня сім'я дуже серйозно поставилася до вимог карантину. Вони мінімізували свої контакти із зовнішнім світом і практично не виходять за межі маєтку.

"Нарешті на питання приятелів — навіщо мені такий величезний будинок і така величезна територія, я маю адекватну відповідь", - пожартував гуморист.

Чоловік Алли Пугачової також поділився, що його анітрохи не обтяжує це вимушене ув'язнення. Навпаки, у нього з'явилася можливість більше часу приділити сім'ї і дітям, вдосталь відіспатися і відпочити.

"Як на курорті якомусь, чесне слово", — зізнався Галкін.

https://www.instagram.com/p/B-UoEx6nRIH/

На відміну від багатьох своїх колег по шоу-бізнесу, Максим Галкін, ймовірно, нічого не втратить і в грошах. Адже він завбачливо, ще до введення карантину, встиг записати по кілька ефірів своїх передач "Лучше всех" і "Сегодня вечером". Тож тепер він може дозволити собі розслабитися із почуттям чесно виконаного обов'язку та не порожньої кишені.

Чоловік Алли Пугачової також щиро поскаржився на деяких колег, які, нехтуючи небезпекою, розсікають по Москві і проводять час у гучних компаніях. Він, за його зізнанням, вважає небезпеку не надуманою і дуже серйозною.

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова з сином Гаррі "засвітилися" в протипандемічному дуеті. Вони заспівали пісеньку про пандемію, попросивши її забиратися геть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ