Today.ua

Гороскоп здоров'я на тиждень з 6 по 12 квітня для всіх знаків Зодіаку

Наступний тиждень для всіх буде неспокійним. На жаль, темпи поширення коронавірусної інфекції поки не знижуються. Тому всім нам потрібно бути пильними і в жодному разі не допускати легковажності. Водночас, перед загрозою пандемії коронавірусу нікуди не поділися інші захворювання, які були ще до епохи COVID-19. Отже, на які сигнали свого організму потрібно звернути увагу, щоб не погіршити ситуації.

Овен

Овни, вам випадає в цілому непоганий тиждень – без будь-яких потрясінь, пов'язаних із самопочуттям. Можлива невелика паніка в середині тижня через легке нездужання респіраторного характеру. Однак непокоїтися не варто: ваш знак Зодіаку на цей тиждень захищений, це просто легка застуда.

Телець

У Тельців може дати збій серцево-судинна система. Особливо ближче до кінця тижня можуть вилізти назовні проблеми із серцем та судинами, яких досі у вас не було, або ті, що вам вдавалося долати. Знизьте навантаження на серце і дайте собі більше відпочинку. Проконсультуйтеся з лікарем у телефонному режимі.

Близнюки

У Близнюків можуть виникнути проблеми з вухами. Можливо, десь почне трохи стріляти і боліти. Нічого страшного в тому немає, але консультація отоларинголога не завадить. Скоріше за все, вас просто трохи продуло. Все-таки навесні організм ще не повністю адаптований до змін температурного режиму.

Рак

У Раків вже на початку тижня може дати збій система травлення. Ці проблеми можуть не минути за один день, а триватимуть кілька діб. Бити на сполох не варто, однак і чекати, коли все "само пройде", теж не потрібно. Спробуйте хоча би проконсультуватися з лікарем у Мережі.

Лев

Левів змусять понервувати проблеми зі здоров'ям близького родича. Доведеться їх вирішувати, незважаючи на те, що зараз усе це складно. Причому саме вам доведеться взяти на себе левову частку турбот з його влаштуванням у лікувальний заклад або візитів на процедури.

Діва

У Дів можливі проблеми з зубами. Можливо, навіть доведеться терміново бігти до дантиста через різкий зубний біль. Звичайно, цю проблему можна було вирішити раніше, проте ви її відкладали через свою завантаженість. А тепер вона може "вистрілити".

Терези

У Терезів може спостерігатися загальна слабкість. На щастя, вона не буде пов'язана з симптомами коронавірусной інфекції, а, радше, буде свідчити про весняний авітаміноз. Але перечитати симптоми COVID-19 буде не зайвим. Якщо раптом щось здасться вам підозрілим – негайно телефонуйте лікареві.

Скорпіон

Скорпіони, карантин і вільний час – не привід для того, аби щодня "розслаблятися" зі спиртним. Останнім часом дехто з вас почав "зловживати". Від інфекції це не врятує, а ось організм може неабияк ослабити. Припиняйте заглядати у пляшку.

Стрілець

У Стрільців можливі проблеми з суглобами і легкий біль в черевній порожнині. Після закінчення карантину вам варто відвідати свого сімейного лікаря і пройти обстеження у фахівців вузького профілю. Не затягуйте з вирішенням проблем.

Козеріг

Козероги, будьте особливо пильні у дотриманні правил гігієни на цьому тижні. Ваш знак Зодіаку піддається великому ризику зараження. Постарайтеся в ці дні без крайньої потреби не виходити з дому і не спілкуйтеся тісно з родичами, які повернулися з вулиці.

Водолій

У Водоліїв можливо сильне загострення будь-якого хронічного захворювання. Причому загострення буде настільки відчутним, що, можливо, навіть доведеться викликати швидку допомогу. Однак правильне лікування допоможе вам загнати хворобу у кут вже за кілька днів.

Риби

У Риб можливі проблеми з хребтом і загалом з опорно-руховим апаратом. Можливо, хребет буде болючим і рухи даватимуться вам з натугою. Ця проблема вирішується, але вам доведеться витратити чимало сил і часу, щоби з нею впоратися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ