Today.ua

Гороскоп найрозумніших знаків Зодіаку: в кому причаївся Ейнштейн або Хокінг

Багатьом людям будь-яке завдання на логіку дається з величезними труднощами, а деякі, то й зовсім опускають руки при вигляді складного завдання. Однак є деякі представники роду людського, що готові розв'язати будь-яке, навіть дуже хитромудре, завдання, за лічені хвилини. Астрологи стверджують, що такі люди народжуються лише під кількома знаками Зодіаку. Отже, до яких знаків належать найрозумніші люди.

Близнюки

Близнюків по праву вважають найрозумнішим знаком Зодіаку. У цьому немає нічого дивного. Адже Близнюкам протегує планета Меркурій. А вона відповідає за інтелект, красномовство, товариськість. Близнюки володіють усіма цими якостями повною мірою. Діти, що належать до цього знаку Зодіаку, готові, немов губка, всмокутвати в себе нові знання. Вони, на відміну від своїх однолітків, охоче вчаться у школі і дуже швидко схоплюють знання. Вони багато читають, не обмежуючись лише тим, що дають шкільні підручники. У Близнюків прекрасно розвинене логічне мислення. Вони вміють із розрізнених фактів швидко вибудувати логічний ланцюжок теорії.

Близнюки прекрасно почуваються в науці, в області лінгвістичних знань і в журналістиці.

Телець

На другому місці цього рейтингу найрозумніших - Тельці. Багатьом це може здатися надуманим. Адже зазвичай Тельці справляють враження простакуватих тугодумів. Проте це хибне враження, очевидно, навіяне мовчазністю і замкнутістю Тельців. Справа в тому, що вони не справляють враження глибоких інтелектуалів через те, що й не намагаються його справити. Серед Тельців зазвичай є чимало інтровертів, яким абсолютно немає діла до того, який там у них імідж. Однак якщо раптом обставини зажадають від Тельця, щоби він застосував свої знання і розумові здібності, тоді і виявиться, який це непересічний інтелект.

Зазвичай з Тельців виходять блискучі науковці, фінансисти, дослідники.

Скорпіон

Скорпіони за своєю природою прагматики. Вони не готові витрачати час і сили на ремесла з області мистецтва. Їх більше приваблюють науки з області практичних знань, здатних принести конкретну користь і конкретні матеріальні блага для людства. Тобто, Скорпіона важко затягнути на виставку модного живописця. Зате він охоче піде на виставку нових технологій. Скорпіони завжди йдуть на крок попереду від інших в освоєнні модних технічних новинок. Вони можуть дати вичерпну характеристику новому смартфону або із захватом розповідати про нові програмні продукти, однак говорити про мистецтво –зась.

Зі Скорпіонів виходять талановиті банкіри, лікарі-хірурги і воєначальники.

Водолії

Водоліїв недарма вважають людьми майбутнього. Через те, що вони володіють широким спектром розрізнених знань, Водолії можуть придумати рішення будь-якої проблеми буквально на ходу. При цьому, не знаючи, як це традиційно вирішується, і що вважається правильним, вони нерідко мимохідь роблять винаходи. Водолії зазвичай не відрізняються працьовитістю, тому у них немає системних знань майже ні в якій галузі. Однак вони дуже допитливі, і по-хорошому відчувають спрагу нових знань, які їм цікаві. Завдяки своїм майже енциклопедичним знанням, вони готові знайти вірний шлях майже в будь-якій галузі.

Із Водоліїв виходять блискучі програмісти, юристи і діловоди.

Стрільці

Стрільці замикають загін з п'яти знаків Зодіаку, представники яких відрізняються високим інтелектом. У Стрільців їхні інтелектуальні здібності споріднені з інтуїцією. Проте не всі розуміють, що інтуїція – це результат величезного інтелектуального фундаменту, який закладається в людині протягом усього життя. Нерідко, не знаючи відповіді на запитання, Стрільці "включають" свою інтуїцію, і вона підказує їм вірне рішення. Це може викликати заздрість і здивування їхніх товаришів, які старанно зубрили предмет, а іспит здали на нижчу оцінку. Їм невтямки, що Стрілець просто задіяв весь свій великий багаж знань, щоб відповісти на складне питання.

Сузір'я Стрільця зазвичай дає світові видатних учителів і філософів.

Нагадаємо, гороскоп ідеальних дружин розповість вам, під яким знаком Зодіаку народжуються ідеальні дружини, здатні надихнути свого чоловіка на будь-який подвиг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ