Today.ua

Гороскоп на 29 листопада: Павло Глоба радить Овнам не метушитися, а Терезам - розібратися в своїх бажаннях

У п'ятницю Павло Глоба не радить проявляти надмірну активність. 29 листопада 2019 року краще заспокоїтися і просто з легкістю плисти за течією.

Гороскоп за знаками Зодіаку на сьогодні

Гороскоп на сьогодні Овен

Овнам 29 листопада варто менше метушитися. Якщо бачите, що назріває конфлікт, зменшіть свій запал, щоб звести нанівець будь-які розбірки. Намагайтеся не займати чиюсь позицію, щоб не образити інших. Овнам буде важко це зробити сьогодні, але прислухайтеся до голосу розуму.

Гороскоп на сьогодні Тілець

Тільцям доведеться в п'ятницю шукати союзників і партнерів. Поодинці представникам цього знаку Зодіаку буде дуже важко впоратися з проблемами. Можливо, доведеться вступити з кимось в коаліцію, але це буде коштувати докладених зусиль.

Гороскоп на сьогодні Близнюки

Не завищуйте планку своїх можливостей в п'ятницю. Багато Близнюків встигнуть сьогодні виконати всі заздалегідь намічені справи, якщо будуть вирішувати їх по мірі надходження. Зараз ідеальний час для романтичних побачень і нових знайомств. Ці зустрічі будуть дуже приємними і принесуть одне задоволення.

Гороскоп на сьогодні Рак

Представникам знаку Зодіаку Рак належить сьогодні з'ясовувати відносини з давніми друзями. Швидше за все, після такого повороту подій багатьом Ракам буде не солодко і деяких друзів доведеться перенести в списки знайомих, але таких труднощів не вийде уникнути в п'ятницю.

Гороскоп на сьогодні Лев

День пройде для Левів під девізом - зроби щось приємне для себе. Навіть якщо на роботі будуть вимагати вашої присутності - постарайтеся неодмінно взяти відгул. Проведіть по можливості день зі своїм партнером або просто з людьми, від яких у вас радісно на душі.

Гороскоп на сьогодні Діва

Представники цього знаку Зодіаку сьогодні будуть фінансово незалежні. Гроші будуть надходити практично зі всіх сторін - це може бути несподівана премія або просто подарунки з боку дорогих вам людей. Деякі Діви можуть змінити місце роботи на більш вигідне.

Гороскоп на сьогодні Терези

Терезам варто в п'ятницю взяти перепочинок в любовних справах. Вам пора переосмислити все і спочатку розібратися в собі. Робіть це наодинці з самим собою, не слухайте порадників, які так і норовлять навчити вас життю. Багатьох представників знаку Зодіаку Терези у п'ятницю чекає цікаве знайомство.

Гороскоп на сьогодні Скорпіон

У п'ятницю представникам знака Зодіаку Скорпіон потрібно уникати будь-яких навантажень: як емоційних, так і фізичних. Більше відпочивайте, відчуйте себе комфортно і невимушено. Побалуйте коханих приємним сюрпризом.

Гороскоп на сьогодні Стрілець

Гороскоп на сьогодні Павла Глоби радить Стрільцям зайнятися в п'ятницю своїм особистим життям. У багатьох представників знаку Зодіаку відносини трохи увійшли в звичне русло і пора їх урізноманітнити. Придумайте, чим ви можете здивувати партнера і не затягуйте з сюрпризом.

Гороскоп на сьогодні Козеріг

Представникам знака Зодіаку Козеріг буде здаватися, що їх терпіння на межі. Якщо будете відчувати, що перевтомлюєтесь - беріть паузу, робота почекає. Важливіше, здоров'я та позитивний настрій.

Гороскоп на сьогодні Водолій

Будьте на сторожі. Конкуренти сьогодні так і будуть намагатиметься всунути ніс у ваші справи. Не дозволяйте їм взяти гору над вами. Намагайтеся проявляти стійкість духу й непохитність у своїх інтересах - це допоможе представникам знаку Зодіаку Водолій відстояти свої позиції перед недоброзичливцями.

Гороскоп на сьогодні Риби

Фільтруйте інформацію, яка буде надходити до вас сьогодні. Є ймовірність упустити важливі моменти. Не покладайтеся тільки на себе, розподіляйте всі завдання і на інших колег, поодинці в п'ятницю представникам знака Зодіаку Риби буде дуже важко впоратися з новими завданнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ