Today.ua

Гороскоп на 27 липня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Ракам приємний вечір, а Стрільцям зустріч із минулим

Гороскоп на понеділок, 27 липня, обіцяє день, в який усе буде йти за планом. Якщо, звичайно, у вас цей план намічений. Якщо ні – то краще не робіть різких рухів, щоб не зашкодити власній долі. Довіртеся природному ходу подій.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни проживуть цей день яскраво і насичено. Звертайте увагу на підказки, які вам посилатиме Всесвіт через інших людей і несподівані ситуації.

Телець

Тельці сьогодні ризикують нарватися на скандал через те, що ви покритикуєте когось. Тому краще утримайтеся від критичних зауважень і присвятіть день своїм справам.

Близнюки

Близнюкам випадає день, в якому у вас буде мало спілкування із зовнішнім світом. Ви більше заглибитися в себе і виявите в собі дуже привабливу особистість.

Рак

Раки проживуть звичайний, цілком пересічний день, заповнений роботою і суєтою. Однак вечір запам'ятається вам надовго. Можливо, доля готує вам важливу зустріч.

Лев

Левам захочеться новизни, і ви будете шукати гострих відчуттів. Ви їх знайдете, але це не означає, що всі вони принесуть вам задоволення. Проявіть розбірливість у знайомствах.

Діва

Діви намагатимуться добитися прихильності у предмета своїх таємних мрій. Малоймовірно, що вам це вдасться. Чи не краще звернути увагу на того, для кого ви вже давно є предметом мрій?

Терези

Зірки обіцяють Терезам день, сповнений романтики і хвилюючих моментів. Цей день плавно перейде в чарівний вечір, який подарує вам незабутні враження.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні випаде можливість відновити відносини з людиною, з якою ви тривалий час були у сварці. Це буде радісне для вас обох примирення.

Стрілець

У Стрільців є великий шанс зустріти сьогодні людину зі свого минулого. Можливо, вона вже не грає колишньої ролі у вашому житті, але ви зможете провести з нею приємно час.

Козеріг

У Козерогів сьогодні – день корисних знайомств. Радше, це буде щось із області службових відносин. Але ці нові знайомі можуть зіграти велику роль у вашій кар'єрі.

Водолій

Водолії незважаючи на минулі вихідні, можуть відчути втому. Можливо, вам не вдалося як слід відпочити. А може вам просто потрібно змінювати роботу.

Риби

У Риб сьогодні буде пасивний день. Вам не варто проявляти активність ні в чому, все одно це не дасть відчутних результатів. Краще прикиньте план  на тиждень, що настав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ