Today.ua

Гороскоп на 25 травня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба розповість, яким буде цей останній понеділок весни, що минає

Гороскоп на понеділок, 25 травня 2020 року, обіцяє більшості знаків Зодіаку звичайний день, вдалий для складання планів на майбутній тиждень. Однак деяким знакам цей день надовго запам'ятається яскравими подіями, які в ньому відбудуться.

Гороскоп за знакам Зодіаку

Овен

Овнів чекає звичайний день, в якому події будуть йти своїм розміреним темпом. В такий день не чекайте катаклізмів від долі, втім, і ейфорії також чекати не варто.

Телець

Тельці спробують сьогодні налагоджувати контакти на стороні, проте ця спроба не увінчається успіхом. Сьогодні у вас – сімейний день. І свій вільний час вам краще провести з рідними.

Близнюки

У Близнюків очікується дуже насичений день, в якому вас чекають емоційні гойдалки. Навіть можна сказати – американські гірки. Настрій буде багато разів то скочуватися вниз, то злітати угору.

Рак

Ракам не варто сьогодні поспішати ні в чому. Ваша спроба прискорити хід подій не увінчається успіхом. Для усього треба час, щоб визріти. Тому не квапте долю.

Лев

Леви будуть сьогодні налаштовані на розвиток своїх амурних справ. Проте з цим доведеться зачекати. Зірки підготували вашому знаку Зодіаку інші важливі справи, якими слід зайнятися.

Діва

Дівам варто налаштуватися на сюрпризи. Великих сюрпризів зірки не обіцяють, однак кілька невеликих приємних речей і подій зроблять ваш день.

Терези

У Терезів випаде спокійний день, і Павло Глоба радить вам розслабитися та насолодитися цим спокоєм сповна, бо вже скоро вас можуть чекати дуже насичені дні.

Скорпіон

Скорпіони, ваші думки і справи прийшли у безлад. Ситуацію потрібно терміново приводити в норму. Почніть з наведення порядку на робочому місці. Це не буде зайвим. Після цього можете приступити і до інших справ.

Стрілець

У Стрільців сьогодні висока ймовірність конфліктів. Тому постарайтеся уникати людей, до яких ви відчуваєте приховану неприязнь, бо ця прихована неприязнь дуже швидко може стати явною.

Козеріг

Козероги, вам сьогодні доведеться відповідати не лише за свої вчинки, але й за когось зі своїх близьких. Можливо, це буде неприємна ситуація, однак уникнути відповідальності вам не вдасться.

Водолій

Водолії, сьогодні – ваш день. Зірки дарують такі дні не часто. У вас буде все на висоті: інтелект, фізичні можливості, сексуальна привабливість та успіх. Гріх було би не скористатися таким днем на всю котушку.

Риби

Риби будуть щасливі у фінансах. Можливо, саме сьогодні у вас вигорить дуже вигідна справа, яка принесе вам непоганий заробіток. Можливо, не сьогодні, але найближчим часом – точно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ