Today.ua

Гороскоп на 2 червня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба рекомендує Тельцям відпочити, а Дівам показати свій характер

Гороскоп на вівторок, 2 червня 2020 року, обіцяє доволі клопіткий і не для всіх радісний день. Проте до вечора денні клопоти вляжуться, і ви зможете завершити другий день літа на мажорній ноті.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни, сьогодні зірки грають проти вас. Великих потрясінь, на щастя, не очікується, однак дрібні каверзи доля може вам підкинути.

Телець

Тельцям сьогодні захочеться відпочити. І це – нормальне бажання, бо всю весну ви старанно трудилися на благо сім'ї, і заслужили цей відпочинок повною мірою.

Близнюки

Близнюки сьогодні захочуть комусь довести, що вони мають рацію. Але наразі ваші опоненти не готові вас слухати, і даремно. Очевидно, треба дати їм можливість оцінити справедливість ваших аргументів.

Рак

У Раків може видатися дуже непроста перша половина дня. Вона зажадає від вас концентрації зусиль і запасу нервів. Проте до вечора ситуацію вдасться вирішити, і ви завершите день на позитивній ноті.

Лев

Леви, у вас може виникнути непорозуміння з колегами. Їхні доводи будуть вам здаватися недостатньо логічними. Постарайтеся уникнути конфлікту. Просто промовчіть, і все налагодиться.

Діва

Діви можуть бути надто дратівливі. Так сьогодні розташувалися зірки для вашого знака Зодіаку. І до того ж іноді потрібно дати волю своєму обуренню. Тільки не спалюйте мости назовсім.

Терези

Терези, ваша самовпевненість іноді переходить межі. Навчіться припускати, що інші теж можуть бути праві, і не привласнюйте собі монополію на істину. Так ви полегшите життя і собі, і оточенню.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні можуть потрапити під жорстку критику на роботі. Або керівнику, або комусь з колег не сподобається ваше ставлення до роботи. Не скандальте, подумайте: можливо, вони у чомусь мають рацію.

Стрілець

Стрільцям потрібно трохи підтягнути самодисципліну. За карантин ви відвикли від режиму роботи, і вам ніяк не вдається увійти в трудову колію. Спробуйте раніше лягати спати.

Козеріг

Козероги будуть надто розсіяні. Тому вашому знаку Зодіаку астролог не рекомендує сьогодні братися за вирішення відповідальних справ. Проживіть цей день у дрібних і необтяжливих клопотах.

Водолій

У Водоліїв сьогодні намічається доволі непоганий день. Його перша половина пройде як у більшості – в праці. А от ближче до вечора доля готує вам щасливу зустріч.

Риби

У Риб відкриваються перспективи для нової і вельми вигідної справи. Вона обіцяє вам не тільки фінансову стабільність, але й вищу самооцінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ