Today.ua

Гороскоп на 14 серпня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба радить Левам не довіряти кожному, а Козерогам - упевнено заявити про себе

Гороскоп на п'ятницю, 14 серпня 2020 року, обіцяє не найвдаліший день для тих, хто звик усе тримати під контролем. Сьогодні будуть правити бал люди, схильні до спонтанних і нелогічних вчинків, для яких пунктуальність - таке ж далеке поняття, як темна матерія або квантова заплутаність. Не варто нарікати через це - Всесвіту потрібні різні індивідууми.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овнам сьогодні варто уникати всіляких ризиків та авантюр. Не беріться за вирішення важливих питань і тимчасово зосередьтеся лише на повсякденній рутині.

Телець

У цей день на Тельців навалиться багато різних справ. Часу на відпочинок майже не залишиться, але якщо ви зберете всю свою волю в кулак - ви впораєтеся, і це принесе свої плоди.

Близнюки

Сьогодні Близнюки можуть розраховувати на важливі знайомства, які визначать їхній успіх на найближчі роки вперед. Однак вам потрібно буде відкинути в сторону всіляку імпульсивність і бути більш стриманими.

Рак

Ракам не варто бути надто щирими. Відкривайтеся лише тим, до кого ваша довіра безмежна, інакше цим можуть скористатися ваші недоброзичливці.

Лев

Леви в цей день можуть проявити невластиву їм довірливість і повестися на будь-який обман чи ілюзії. Не варто піддаватися спокусі з будь-якого приводу.

Діва

Дівам сьогоднішній день ідеально підійде для того, щоб присвятити його цілком і повністю лише собі і своєму здоров'ю. Постарайтеся залишити якомога більше часу на відпочинок.

Терези

На Терезів сьогодні чекає дуже важлива зустріч із доволі впливовою людиною. Ви справите на неї потрібне враження, і можливо цей день стане поворотним у вашій долі - на краще, зрозуміло.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні, як ніколи, будуть упевнені в собі. Це додасть вам рішучості і сил для виконання найскладнішої роботи і втілення найзухваліших планів. Причому це стосується як роботи, так і особистого життя.

Стрілець

Стрільці будуть сьогодні на піку своїх аналітичних можливостей. Завдяки глибоким роздумам і правильним висновкам ви зумієте вловити причинно-наслідковий зв'язок багатьох подій, це допоможе вам розробити стратегію своєї долі.

Козеріг

Козероги сьогодні не страждатимуть надмірною скромністю. Та й мабуть вистачить вам перебиватись на других позиціях. Ви заслуговуєте більшого, і сьогодні у вас буде можливість заявити про себе.

Водолій

У Водоліїв - дуже сприятливий день для влаштування особистих відносин. Цей день буде сповнений для вас несподіваних і чарівних подій, а вечір може стати потужним романтичним акордом дня, що минає.

Риби

Рибам випадає дуже багатий і насичений подіями день. Вони можуть бути як радісними, так і сумними. Протягом дня ваш настрій буде немов гойдалки - то злітати вгору, то падати вниз. До вечора все вляжеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ