Today.ua

Гороскоп на 13 серпня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба обіцяє Рибам особливу чарівність, а Тельцям важливу зустріч

Гороскоп на четвер, 13 серпня 2020 року, обіцяє всім знакам Зодіаку доволі легкий день, в якому буде місце легковажності і спонтанним вчинкам. Сьогодні комфортніше почуватимуться люди, які не дбають про складання планів і живуть, більше підкоряючись голосу інтуїції, ніж розуму.

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Овен

Овнам випадає доволі безтурботний день, наповнений теплом і ніжністю романтичних відносин. Робота не буде триматися у вас в голові, а ось у коханні ви досягнете успіху.

Телець

Тельцям цей день подарує довгоочікувану зустріч, яка має змінити ваше життя на краще. Цей день вдалий для нових знайомств і початку нових зв'язків із цікавими людьми.

Близнюки

Близнюкам сьогодні погано буде даватися сидіння в задушливих кабінетах і на нарадах. Зате прогулянка на свіжому повітрі здатна провітрити ваші мізки і зародити в них нові вибухові ідеї.

Рак

Для Раків цей день виявиться дуже результативним. Всі завдання на роботі ви будете виконувати легко, ніби граючись. І найпростіша робота подарує вам приплив натхнення.

Лев

Леви сьогодні не здобудуть оглушливих перемог на трудовому фронті. Можливо, з ранку ви будете дуже розсіяні через те, що не виспалися. А після обіду ви просто захочете розслабитися і неї думати про роботу.

Діва

Діви сьогодні будуть сама чарівність, і це не пройде непоміченим протилежною статтю. Можете пофліртувати від душі, проте пам'ятайте, що вдома чекають на вас єдині і кохані.

Терези

Терези сьогодні проживуть доволі звичайний день - без трудових подвигів і карколомних особистих перемог. Зате у вас буде час попрацювати над собою і приступити до заняття, яке ви давно відкладали.

Скорпіон

Скорпіонам вдасться дуже швидко і легко впоратися з наміченою роботою, і у вас залишиться купа вільного часу. Присвятіть його собі, красивим. Займіться тим, про що давно мрієте.

Стрілець

Стрільцям вдасться реалізувати те, що намічалося на день. Єдине, що може затьмарити вам цей день - конфлікт із колегами або начальством. Уникайте конфліктних тем.

Козеріг

Козероги можуть сьогодні стати об'єктом недобрих пліток. Тут вже нічого не поробиш. Головне - не реагуйте на це болісно, бо пліткарі саме цього і чекають.

Водолій

У Водоліїв сьогодні доволі сприятливий день для прийняття важливих рішень і доленосних змін. Головне - не боятися і більше довіряти внутрішньому голосу.

Риби

Риби сьогодні будуть рідкісними серцеїдами. Легка загадковість вашого образу змусить прискорено битися серця протилежної статі і слідувати за вами хоч на край світу. Всіх із собою не беріть, залиште хоч когось решті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ