Today.ua

Гороскоп на 1 липня для всіх знаків Зодіаку: Павло Глоба попереджає Скорпіонів про неспокійний день, а Дівам радить бути обережними

Гороскоп на середу, 1 липня 2020 року, обіцяє день, в якому легко буде досягти гармонії між роботою і відпочинком, домашніми і громадськими обов'язками, своїми і чужими інтересами. Частіше прислухайтеся до себе. І всесвіт всередині вас підкаже вам, як вчинити правильно.

Гороскоп за знаками Зодіаку

Овен

Овни ризикують стати жертвою чиєїсь брехні або зради. Тому сьогодні вам варто нехтувати порадами малознайомих людей, або тих, які викликають у вас сумніви. Вірте лише собі і найближчим людям.

Телець

Тельці можуть виявитися надто самокритичними. Іноді ця якість може бути безцінною, але не тепер. Сьогодні вам не завадило би трохи самовпевненості, і тоді все буде гаразд.

Близнюки

Близнюки можуть виявитися надто прискіпливими до коханої людини. Не поспішайте пред'являти їй свої претензії. Подумайте, що ви могли б особисто зробити для того, щоби ваші у ваших стосунках  відносити колишню гармонію.

Рак

Раки спробують сьогодні бути активними на роботі, але ККД такої активності буде невисокий. Тому збережіть її на інший день. А сьогоднішній – присвятіть особистим справам.

Лев

Леви, сьогоднішній день – весь ваш до останньої хвилини. У вас намітився прорив у роботі, і вдома все буде відмінно складатися. Особливо порадує вас вечір, проведений в колі родини. Насолоджуйтеся цим днем сповна.

Діва

Дівам сьогодні не завадить бути обережними. Особливо в особистих справах. Одне необережне слово і невірно зроблений крок можуть закреслити все, що створювалося вами тривалий час. Все обдумайте і зважуйте.

Терези

Терези можуть відчути дискомфорт у шлунку. Скоріше всього, це від незбалансованого харчування. Організм дає вам сигнал, що потрібно подбати про себе і переходити на правильне харчування.

Скорпіон

Скорпіонам випадає не найспокійніший день у їхньому житті. Можуть виникнути конфлікти поза домом, швидше за все, на роботі. Правда, ввечері, в спокійній домашній атмосфері вам вдасться зализати рани.

Стрілець

У Стрільців випадає непоганий день. Ви зможете поліпшити свої стосунки в колективі. А вдома рідні підтримають будь-яке ваше починання.

Козеріг

У Козерогів сьогоднішній день ідеальний для планування на майбутнє. Знайдіть пару годин для того, щоби реально оцінити свої можливості, прикинути, що би вам хотілося змінити в собі і дійте.

Водолій

Водолії, сьогодні зірки на вашому боці. Особливо вдалим буде цей день для налагодження нових контактів і відновлення старих зв'язків. Цей день може принести фінансовий успіх.

Риби

У Риб буде велике бажання спробувати щастя там, де ви вже намагалися це зробити.  Того разу успіх був не на вашій стороні. Але ж в житті все змінюється. Ризикніть ще раз. А набиті гулі тільки роблять нас сильнішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ