Today.ua

Гороскоп дружби для знаків Зодіаку: хто готовий розділити з вами радості і негаразди долі

Хороший та надійний друг вартує у житті не менше, ніж кохана людина. Нерідко доля зводить нас не з тими людьми. Тому знайти надійного друга – велика удача. Гороскоп дружби допоможе розібратися, хто кому підходить, та уважніше придивитися до людей, які вас оточують. Можливо, ваш найкращий друг вже давно поруч із вами.

Овен

Овен найкраще сходиться з Водолієм. Удвох вони готові гори звернути. В цьому дуеті зазвичай провідним є Водолій. Він – генератор ідей. Але Овна це анітрохи не засмучує, тому що він цілком поділяє ці ідеї.

Телець

Тельцю дуже підходить дружба з Рибами. Риби роблять його життєву палітру багатшою, а він, у свою чергу, надає Рибам впевненості у своїх силах. До того ж, вони обоє не конфліктні, і це їх об'єднує.

Близнюки

Близнюкам добре дружиться з Овном. Це непроста дружба, але дуже цікава. Обидва знаки Зодіаку не люблять засиджуватися на місці, прагнуть до нових вражень, і завжди готові до нових пригод.

Рак

Раки охоче водять дружбу з Тільцями. У них багато спільного у світогляді, і взагалі цей дружній союз один із найбільш гармонійних. Між ними практично ніколи не виникає сварок, а прихильність один до одного ці знаки Зодіаку зберігають дуже надовго.

Лев

Левам підходять для дружби Близнюки. У цьому тандемі безумовний лідер Лев, і йому дуже комфортно в союзі з Близнюками, тому що ті не претендують на лідерство і дозволяють Леву почуватися ще упевненіше.

Діва

Діві добре і легко спілкуватися з Раком. Вони завжди знаходять між собою спільну мову і в усьому прекрасно ладнають. Їхньому взаєморозумінню та взаємній підтримці можна лише позаздрити. І вони ніколи не залишать один одного в біді.

Терези

Терезам найбільш цікаво товариство Лева. Удвох ці знаки Зодіаку виглядають велично. Такі друзі завжди виділяються в товаристві. Вони обидва чудово виглядають, вміють себе гарно подати і дуже вигідно підкреслюють сильні сторони один одного.

Скорпіон

Скорпіонам подобається дружити з Дівами. Діви сприяють душевній рівновазі Скорпіонів, які іноді бувають занадто емоційні. Крім того, Діва ніколи не залишить Скорпіона наодинці з лихом і завжди простягне руку у важкій ситуації.

Стрілець

Стрільцям легко і приємно дружити з Терезами. Вони прекрасно ладять між собою, незважаючи на те, що в цьому союзі є явний лідер. Це – сам Стрілець. Проте друга це анітрохи не обтяжує, і він охоче допомагає лідеру втілювати його ідеї.

Козеріг

Козеріг прекрасно взаємодіє зі Скорпіоном. Вони обидва трохи кар'єристи, однак навіть на роботі їхнє суперництво ніколи не переходить в неприязнь. Навпаки, вони підтримують один одного, і такий тандем може бути дуже ефективний у професійному плані.

Водолій

Водолій відчуває найбільший душевний комфорт у спілкуванні зі Стрільцем. Вони обидва – дуже романтичні натури, тому і розуміють один одного з півслова. Ці знаки Зодіаку люблять разом помріяти, пофантазувати, і між ними вкрай рідко виникають суперечки.

Риби

У Риб надійна і довговічна дружба виходить з Козерогом. Козеріг допомагає емоційним і трохи неорганізованим Рибам не збитися зі шляху. А Риби збагачують внутрішній світ Козерога, допомагаючи йому побачити світ в усіх його барвах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ