Today.ua

Гола на єдинорозі: Лобода схвилювала шанувальників новим кліпом

Світлана Лобода зняла кліп в режисурі Алана Бадоєва на пісню «Миру мало», де постала на деяких кадрах перед глядачем оголеною. Співачка сама поділилася радісною новиною з шанувальниками в соціальній мережі.

"Мій подарунок Вам до НОВОГО РОКУ !!! MOOD VIDEO на пісню # Мірамало дива збуваються. Знімали фотосесію з Аланом @alanbadoev і народилася краса ..... Ексклюзивна прем'єра .... тільки в Instagram. Тобі подобається?" - звернулася Лобода до них.

Що стосується відгуків, то фанати в основному захоплюються співачкою, хвалячи її сміливість і готовність до експерименту, правда, не завжди пишуть про це в пристойних виразах.

"Лобода просто космос", Ну ​​хто сказав, що богиня краси - Афродіта? Вони просто Вас не бачили)) "," Не можу навіть підібрати слів ", - пишуть Світлані.

Чоловіча частина прихильників по-своєму бурхливо каже, яка Світлана Лобода.

"Леді Годива, кінь кольору опал. Як побачив її, на неї я запал", "Хочу бути цим конем", "Тема с * сєк не розкрита ((", - відверто коментують чоловіки.

Правда, є і ті, хто засудив таку подачу в кліпі. Пишуть, що це виглядає пішло і аморально.

Знайшлися й шанувальники, які мріють запропонувати Лободі співпрацю з ними.

Нагадаємо, нові сторіс співачки в соціальній мережі наштовхували на думку, що вона знову відчуває проблеми зі здоров'ям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ