Today.ua

Глушко спустив всі гроші на подружку: Корольова з Тарзаном втратили свій бізнес

Наташа Корольова і Сергій Глушко, які нещодавно вітали свого сина з 18-річчям, очевидно вирішили, що їхній повнолітній нащадок уже готовий взяти на себе відповідальність за сімейний бізнес. Однак не там-то було. Архип Глушко виявився не готовим до таких подвигів. У хлопця поки що явно інше на думці.

У зіркової пари Глушко-Корольової, крім іншого, є у власності чоловічий барбершоп "Тарзан". Його-то вони і довірили в управління своєму 18-річному синові. Звичайно, батьки не відпустили сина у зовсім вільне плавання, а підтримували бізнесмена-початківця грошима; та, як виявилося, не в коня корм.

Архип чи то не захотів, чи то не знає, як займатися розкруткою своєї справи. Не зумів він і грамотно вкласти кошти, виділені батьками. Можливо, їх потрібно було вкласти у розвиток баршпершопа. Замість цього юнак "розкручував" за ці гроші свою подругу – Марію, з якою, за чутками, зустрічається вже давно.

У підсумку сімейний бізнес зачах та опинився на межі закриття. І справа навіть не в тому, що зараз не час для відвідування салонів, а в тому, що і до цього у барбершопа успіху не було. Так, у Instagram-акаунта закладу лише півсотні підписників, що ніяк не свідчить про те, що він користується ажіотажним попитом клієнтів.

Нагадаємо, Наташа Корольова розповіла, за що вона досі любить Сергія Глушка. За словами зірки Сергій сам не розслабляється і їй не дозволяє лінуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ