Today.ua

Галкін підглядав з-за кущів, чим займається його син: азартні забави шестиліток

Максим Галкін регулярно знімає забави своїх шестирічних спадкоємців, Лізи і Гаррі, та охоче ділиться цими відео зі своїми підписниками. Діти ростуть розвинутими не по роках, інколи заганяючи дорослих у глухий кут своїми висловлюваннями.

Так, нещодавно Максим виклав у Мережу архівне відео зі своєю дочкою Лізою, коли їй було 3-4 роки. На одному відео дівчинка по черзі приносить батькам знайдену божу корівку і равлика. При цьому в кінці Ліза багатообіцяюче говорить Максиму, що тепер буде приносити в дім усіх тварин, яких знайде.

В іншому кадрі – маленька Ліза розпікає Примадонну за те, що та не хоче йти з ними купатися в морі. Дитина каже, що мама сама собі гірше робить, і що якби вона поплавала, то відразу би відчула себе здоровою.

А цього разу Максим опублікував відео з сином, Гаррі.

"Нарешті, літо! Пострибати на батуті до сніданку - справа важлива ?" – підписав Гаррі своє відео.

Гаррі намагався зняти дитячі забави з-за квітучого куща, однак самих дітей не видно, а лише чути їхні веселі голоси. Потім у кадрі з'являється Гаррі, який біжить до Максима і зупиняється біля квітучого куща.

"Погода гарна, так?" – намагається Галкін завести з сином світську бесіду.

"Так, - відповідає хлопчик і тут же додає: - Все, я ухандохався".

https://www.instagram.com/p/CBKoJIfnwgM/

Підписників зоряного тата нове слівце сина привело у повний захват. Адже слово це сьогодні не всім знайоме. Його частіше вживали ще в минулому столітті.

"Давно я цього слова не чула? ухандохався?", "Ухандохався - і де це Гарік чув таке слово?!", "Це літературне слово великої і могутньої російської мови.?", "З минулого століття слівце)) від мами, не інакше", "Ухандохався! Записала для словникового запасу????" – написали шанувальники Галкіна у своїх коментарях.

Залишили свої лайки під відео і кілька зірок. Серед них – композитор Ігор Крутой і дизайнер Ігор Гуляєв. А деякі зірки і не утрималися від коментарів.

"??Я теж вже ухондохався", -написав Микола Басков.

"Теж стрибали на батуті??" – поцікавилась у нього одна з підписниць.

"Ааахххааа, ооо, слівця пішли пацанські!?????❤❤❤❤❤❤ Макс, обожнюю ваших дітей!??", - відгукнулася оперна Діва Хібла Герзмава.

Нагадаємо, нещодавно на одній зі сторінок зіркової сім'ї з'явилося відео, як Максим Галкін ненав'язливо випроваджує з будинку Філіпа Кіркорова, що заявився до них із валізою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ