Today.ua

Гагаріна ледь не відкусила Лазарєву інтимну деталь: “Мене б чоловік убив“

Поліна Гагаріна, яка, судячи з усього, цілком щаслива в шлюбі зі своїм другим чоловіком Дмитром Ісхаковим, останнім часом дедалі частіше інтригує публіку спільними фото з Сергієм Лазарєвим. Причому на знімках зірки демонструють такі ніжні почуття, що подумати можна усяке. Тим більше, що багато шанувальників обох співаків вважають, що вони могли би скласти дуже красиву пару.

А цього разу Поліна підігріла цю ідею ще одним знімком, який викликав бурхливе обговорення в Мережі. На знімку Гагаріна обняла ззаду Лазарєва, що сидить. Однак не в цьому пікантність ситуації, а в тому, що Поліна ніжно кусає Сергія за вухо, як нерідко роблять люблячі жінки. При цьому самому Лазарєву, судячи з фото, дуже подобається те, що відбувається. До пари знімку і підпис до нього.

"Сергію, @lazarevsergey ?,я мрію про час , коли зможу тебе ось так обійняти! З днем народження , мій дорогий друже! Ми з усім впораємося?? Здоров'я тобі і твоїм неймовірним дітям і улюбленій матусі! Внутрішньої сили і нехай твоя енергія рухає тебе до нових перемог❤️ дуже сумую", - написала Поліна Гагаріна.

Фото вийшло дуже пікантне, і, звичайно, не могло залишити байдужими підписників. Багато фоловерів визнали його занадто інтимним і висловили здивування, чому чоловік Поліни ніяк не припинить ці ніжності. Інші ж сплять і бачать, щоб Гагаріна з Лазарєвим були разом не тільки на сцені.

Загалом, у коментарях під фото цікаві як окремі висловлювання, так і діалоги підписників між собою, які заслуговують окремої уваги.

"Ух яке фото????", "Божеее мій ,яка краса ❤️❤️❤️", "Вогооооонь", "Ох, скільки чуток ща понапридумують ?", "Мене б чоловік убив за таке фото з іншим чоловіком", "Мене теж", "Я теж завжди думаю, чоловік не ревнує до Серьоні?? ну правда, так його багато з тобою і ви такі щасливі завжди разом", "Він знає, що Сергій орієнтований на інше трохи...", "що Він гей????", "Ви як перший день на світ з'явилися...", "Зовсім не як друзі?я була б рада, якщо б ви були разом?????", "Поліна, вибачте будь ласка, за мій нецензурний лексикон... але .. Б**ТЬ О**ЄТЬ!!!!", "Найкрасивіша пара в Росії...", "Була б , якби ...)", - прокоментували знімок підписники.

https://www.instagram.com/p/B-b5c17KeFz/?igshid=14dcqgdsdp29g

Багато підписників у коментарях також привітали Сергія Лазарєва з днем народження, якому дійсно 1 квітня виповнилося 37 років (і це не жарт). На жаль, влаштувати вечірку з приводу свого дня народження Сергій Лазарєв цьогоріч не може.

До речі, інша вечірка, що відбулася на честь дня народження сестри знаменитого композитора Алли Крутої, наробила в світі шоу-бізнесу чимало переполоху, коли дізналися, що на ній побував інфікований на коронавірус Лев Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ