Today.ua

Фаршировані крабові палички: гарна та смачна страва до новорічного столу, яка готується за лічені хвилини

Закуска, яка, безперечно, прикрасить новорічний стіл – фаршировані крабові палички. Завдяки насиченим яскравим кольорам вона створить атмосферу свята і, звичайно, просто не залишить байдужими любителів смачно поїсти. Незважаючи на простоту приготування і дешевизну продуктів, ця страва не тільки красива, а й смачна. До того ж, вона дуже швидко готується і майже не вимагає термообробки. Найдовша процедура в її приготуванні – відварювання яєць.

Рецепт приготування фаршированих крабових паличок надзвичайно невигадливий і простий. Потрібно просто з кожної палички зробити рулетик із начинкою і потім красиво вкласти їх на блюдо, пишуть fakty.ua.

Інгредієнти:

Приготування

Відварюємо круто 4 яйця. Остудивши, очищаємо їх від шкаралупи, розрізаємо навпіл і відокремлюємо білки від жовтків. Далі білки і жовтки окремо натираємо на дрібній тертці.

Також на дрібній тертці натираємо 100-грамовий шматочок твердого сиру та змішуємо його з тертими білками. Туди ж додаємо два розчавлені зубочки часнику та 4 столові ложки майонезу. Все це перемішуємо. Начинка для рулетиків готова.

Потім беремо крабові палички та кожну окремо акуратно розгортаємо, намагаючись їх ніде не надірвати. На розгорнуту внутрішню поверхню крабової палички кладемо начинку та акуратно ложечкою розмазуємо по розгорнутому листу.

Після того як начинка рівномірно розподілена, знову згортаємо крабові палички в рулетики. Тільки тепер рулетики з начинкою всередині будуть помітно товщі.

Потім кожну паличку ріжемо поперек навпіл і намазуємо один бік крабового рулетика майонезом. Намазаний бік обвалюємо в тертому жовтку і красиво променеподібно розкладаємо рулетики на блюді, вистеленому листям салату. Звісно, їх потрібно розташовувати так, щоби сторона з жовтками була згори.

Томати черрі розрізаємо навпіл, і половинками помідорів прикрашаємо страву з крабовими паличками.

Можете не сумніватися, що цю закуску ваші домашні оцінять не лише за зовнішню красу та яскравість, але й за відмінний смак. Мабуть, з'їдаються фаршировані крабові палички майже так само швидко, як і готуються.

Нагадаємо, гурмани також оцінять рецепт салату з крабовими паличками, сиром і йогуртом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ