Today.ua

“Євробляху“ замурували в будинок, щоб не розмитнювати

У Хмельницькій області власник BMW 5 Серії на єврономерах знайшов йому оригінальне застосування - автомобіль замурували у стіну приватного будинку. Тепер його не потрібно розмитнювати, але при цьому він продовжить радувати свого власника.

На фотографіях ми бачимо передню і задню частини популярного німецького седана. Так як оптика виглядає цілою, можна припустити, що вона тепер виконує роль вуличного освітлення у вечірній та нічний час. Дуже незвичайна ідея, погодьтеся.

Сам приватний будинок не є вінцем архітектурної майстерності, але елементи BMW 5 Серії надали йому особливу «родзинку».

Як комусь могло прийти в голову ідея замурувати в будинок автомобіль? Можливо, це просто один із способів позбавитися від «євробляхи». Хтось з українців напередодні величезних штрафів за автомобілі на іноземних номерах намагається їх продати, хтось кидає їх прямо на вулиці, а є і ті, хто залишає їх при собі, але в замурованому вигляді.

Нагадаємо, що уряд України планує до кінця 2019 року зробити розмитнення «євроблях» більш доступним. Очікується, що введуть єдину ставку або більше не будуть враховувати вік автомобіля при його реєстрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ