Today.ua

Якщо набридли м'ясні котлети, приготуйте картопляно-печінкові: простий рецепт

Котлети – ідеальна страва для всієї родини. Вона підходить до будь-якого гарніру і подобається як дорослим, так і дітям. Котлети можна приготувати не тільки з м'ясного фаршу, але й з інших інгредієнтів, наприклад, картоплі та печінки.

Інгредієнти

600 грамів відвареної картоплі

300 г яловичої печінки;

одна головка цибулі;

50 г панірувальних сухарів;

одне яйце;

два зубчики часнику;

шість столових ложок борошна;

чотири столових ложки рослинного масла;

перець і сіль – за смаком.

Приготування

Картоплю натріть на тертці, а цибулю і печінку помелите на м'ясорубці. Відправте до них яйце, додайте дрібно порубаний часник, борошно, поперчіть і посоліть. Ретельно перемішайте суміш: вона повинна бути в'язкою, але не рідкою. Сформуйте котлети традиційним способом, обваляйте їх у сухарях.

Котлети обсмажте з двох сторін в добре розігрітій олії. Блюдо зазвичай виходить ніжним і соковитим, з приємним ароматом, завдяки чому його можна подавати навіть до святкового столу. В якості гарніру найбільше підходять гречана каша і тушковані овочі.

Щоб ваші котлети завжди виходили ніжними і соковитими, додайте в них секретний інгредієнт. Дізнайтеся, який.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ