Котлети – ідеальна страва для всієї родини. Вона підходить до будь-якого гарніру і подобається як дорослим, так і дітям. Котлети можна приготувати не тільки з м'ясного фаршу, але й з інших інгредієнтів, наприклад, картоплі та печінки.
Інгредієнти
600 грамів відвареної картоплі
300 г яловичої печінки;
одна головка цибулі;
50 г панірувальних сухарів;
одне яйце;
два зубчики часнику;
шість столових ложок борошна;
чотири столових ложки рослинного масла;
перець і сіль – за смаком.
Приготування
Картоплю натріть на тертці, а цибулю і печінку помелите на м'ясорубці. Відправте до них яйце, додайте дрібно порубаний часник, борошно, поперчіть і посоліть. Ретельно перемішайте суміш: вона повинна бути в'язкою, але не рідкою. Сформуйте котлети традиційним способом, обваляйте їх у сухарях.
Котлети обсмажте з двох сторін в добре розігрітій олії. Блюдо зазвичай виходить ніжним і соковитим, з приємним ароматом, завдяки чому його можна подавати навіть до святкового столу. В якості гарніру найбільше підходять гречана каша і тушковані овочі.
Щоб ваші котлети завжди виходили ніжними і соковитими, додайте в них секретний інгредієнт. Дізнайтеся, який.