Today.ua

Єфремов під час ДТП був у машині не один: що приховують друзі актора

Михайло Єфремов, який з учорашнього вечора став головним героєм кримінальної хроніки, подейкують, був не один у своїй машині на момент скоєння ДТП. Із ним перебував ще, принаймні, один чоловік, який зараз "заліг на дно" і вважає за краще не світитися перед публікою.

Спочатку деякі ЗМІ поквапились оприлюднити версію, то в момент аварії з Єфремовим в машині були актор Іван Стебунов і його дружина. Мовляв, вони втекли відразу після ДТП, а потім знову з'явилися на місці події.

Проте через якийсь час Стебунов записав відео, в якому стверджує, що їх із дружиною там не було. Просто вони дізналися про подію та відразу поїхали туди, щоби розібратися в ситуації на місці. Через пару хвилин після них туди ж під'їхав актор Сергій Гармаш. Однак нікого з них у момент скоєння ДТП там не було.

Про те, що хтось був поруч із Єфремовим заявила й актриса Олена Яковлєва, яка чи то дізналася інформацію зі ЗМІ, то щось знає достеменно.

Майже одночасно із заявою Яковлєвої телеграм-канал НеМалахов опублікував інформацію про те, що, виявляється у 56-річного Єфремова була молода коханка.

"У Єфремова була коханка. Колишня дружина брата Чулпан Хаматової. Ось вона, руденька серіальна актриса Дарина Бєлоусова", - пишуть журналісти каналу.

https://www.instagram.com/p/CBGlOFSjsYq/?utm_source=ig_web_copy_link

При цьому вони публікують і фото, на якому вона є. Воно, до речі, з'явилося в акаунті Стебунова трьома днями раніше. Виявляється, Дарина цілий день не відповідає на дзвінки допитливих журналістів, які щось дізналися і тепер хочуть від неї відповідей на запитання.

"Мені подзвонила актриса Дарина Бєлоусова, яка розповіла, що з Михайлом Олеговичем велика біда, і я терміново приїхав", - цитує НеМалахов Стебунова.

Ось виявляється, що: там могла бути Бєлоусова. У неї коротка стрижка і худорлява хлоп'яча фігура. Її цілком у темряві могли прийняти за молодого чоловіка. Про Дарину відомо, що їй 36 років, вона працює в "Современнике". Актриса встигла побувати в шлюбі і розлучитися, і ось тепер знайшла собі бойфренда Єфремова.

Тим часом, якраз зараз суд обирає для актора запобіжний захід. Слідчий просить для нього домашній арешт.

Нагадаємо, йдеться про ДТП, що трапилася вчора близько десяти вечора в центрі Москви. П'яний Михайло Єфремов, будучи за кермом джипа, вилетів на зустрічну смугу і смертельно травмував водія зустрічного фургона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ