Today.ua

Директор Софії Ротару прокоментував зникнення співачки зі сцени: “Можна влаштовувати стадіонний тур“

Софія Ротару, незважаючи на свої 72 роки, до недавніх пір усе ще продовжувала радувати весь пострадянський простір своїми виступами. Однак після нового року співачка раптово зникла з екранів, і стривожені шанувальники зірки заговорили про те, що Софія Михайлівна вирішила залишити сцену. А в деяких чутках то й зовсім приписали їй важку хворобу, яка нібито і змусила артистку відмовитися від виступів. Але, як виявилося, це зовсім не так.

Софія Ротару просто скоригувала свій графік, відмовившись від сольних концертів. Про це повідомив концертний директор співачки Сергій Лавров. Все-таки в її віці, каже він, уже не так легко відстояти на сцені дві години сольного виступу. Та й не просто відстояти - ще ж треба співати, спілкуватися із залом і бажано гарно увесь цей час виглядати. Не дивно, що співачка відмовилася від сольних концертів і стала рідше виступати. Проте ні про яку відставку зі сцени мова не йде.

"Якщо б вона оголосила про прощання зі сценою, можна було б влаштовувати стадіонний тур по країні», – переконаний Сергій Лавров.

І, мабуть, він правий. Софія Ротару, яка давно вже стала співачкою-легендою, як і раніше, популярна і затребувана шанувальниками, причому не лише людьми старшого віку. На її концерти охоче йде молодь. У багатьох сім'ях на піснях Ротару виросло вже кілька поколінь, і тепер онуки фанатіють від неї разом зі своїми бабусями й дідусями.

А було ж, що кар'єра співачки могла скінчитися ще 18 років тому, у 2002 році. Тоді, поле смерті свого чоловіка Анатолія Євдокименка, Софія Ротару перервала всі гастролі і замкнулася у чотирьох стінах. Так тривало кілька місяців, доки син Руслан не змусив матір перервати творчий "анабіоз" і знову вийти на сцену – в ім'я пам'яті батька, який завжди вважав її великою артисткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ