Today.ua

ДТП в Запоріжжі: перекинулася маршрутка з пасажирами, кількість постраждалих уточнюється

У Запоріжжі в ДТП потрапила маршрутка з пасажирами. Аварія трапилася сьогодні близько дев'ятої ранку в Шевченківському районі міста на вулиці Чарівній. Все сталося біля кафе "Гюлістан", повідомляє місцевий інформаційний портал vmestezp.

Легковий автомобіль Skoda зіткнувся з маршруткою №89. За свідченнями очевидців та учасників аварії маршрутне таксі їхало у бік Шевченківського району.

Очевидці також розповіли подробиці ДТП. Легковий автомобіль виїжджав з автозаправки і повинен був пропустити маршрутку, проте з якоїсь причини не зробив цього. В результаті, машина штовхнула маршрутку "в бік", і та перекинулася.

Кількість постраждалих поки уточнюється. Відомо лише, що на місці події працювало кілька карет швидкої допомоги. За попередніми даними двох осіб з маршрутки відправили до лікарны. Про те, в якому вони стані, поки не повідомляють. Ще одному пасажиру надали допомогу на місці без госпіталізації. На люкові даху маршрутки, що відвалився, видно криваві плями.

На місці події, крім медиків, працює слідчо-оперативна група. Поліція з'ясовує всі обставина цієї ДТП.

Нагадаємо, в Києві на Харківському шосе зіткнулися позашляховик та мікроавтобус. Від зіткнення джип занесло на стовп, а потім він ще пролетів по вулиці кілька десятків метрів. На щастя, після цієї аварії всі дивом залишилися живі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ