Today.ua

ДТП в Чернівцях: відчайдушний поліцейський “припаркував“ свою машину на паркані

У Чернівцях пізно ввечері сталася ДТП за участю поліцейського. Про інцидент повідомили в прес-службі обласної поліції, відразу зауваживши, що їхній колега відзначився в неробочий час.

Аварію скоїв співробітник одного з територіальних відділень обласного управління поліції. Невідомо, як 31-річний коп проводив своє дозвілля, проте апогеєм його нічного катання стала ДТП. Причому водій зумів не тільки наїхати на світлофор, а й влетіти своїм BMW в паркан біля приватної садиби.

Пролетівши відрізок шляху у повітрі, машина застрягла в бетонній огорожі на рівні вище людського зросту. Як поліцейському вдалося досягти такого "майстерності водіння", невідомо. Каскадери, які могли б узріти фото машини, що застрягла в паркані, певно позеленіли би від заздрощів.

Можливо, пролляти світло на цю загадку міг би результат тесту на алкоголь, який поліцейському-відчайдусі запропонували пройти його колеги. Однак винуватець аварії не став зайвий раз турбувати своїх товаришів і відмовився від перевірки на алкоголь.

На щастя, в цій ДТП постраждали лише паркан, машина, ну, і репутація копа. Всі люди і тварини, які могли темної ночі якраз бродити під парканом, зосталися живі.

"З ініціативи начальника обласного управління Нацполіціі Анатолія Дмитрієва було терміново розпочато комісійне службове розслідування ДТП. Вже за її результатами діям поліцейського дадуть оцінку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, днями в Київській області поліцейські також стали учасниками ДТП. Правда, аварія сталася не з їхньої вини. В автомобіль з патрульними поліцейськими, припаркований на узбіччі дороги, влетіла фура, водій якої "не помітив" поліцейської машини, що стояла при дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ