Today.ua

ДТП з п'яними темношкірими чоловіками під Києвом: українські патрульні ризикнули затримати порушників

Під Києвом, у селі Софіївська Борщагівка, вчора під вечір патрульні поліцейські затримали двох учасників ДТП. На щастя, аварія обійшлася без потерпілих. Однак винуватці пригоди були на автомобілі з іноземною реєстрацією і, до того ж, намагалися втекти з місця події, пишуть у Facebook-спільноті "Київ оперативний".

Поліцейські, які разом з працівниками Департаменту охорони прибули на місце події, спробували затримати водія і його пасажира – двох темношкірих молодих чоловіків. Однак ті вчинили опір.

"Під час затримання чинили опір, а тому на руки їм були люб'язно надіті кайданки", – йдеться в публікації.

Користувачі Мережі жваво прокоментували цю інформацію. Звичайно, багато пригадали свіжий випадок з темношкірим парубком Джорджем Флойдом, який був убитий поліцейським в США під час затримання. Аналогія, звісно, не найетичніша, а тим більше, що українські правоохоронці, як підкреслено в публікації, "люб'язно наділи кайданки". Та й судячи із задоволених облич винуватців, їхнє затримання пройшло толерантно.

"По лезу ходите! Треба було хоча б постелити килим!, А чого коліном не став не шию? Ща вже був би знаменитим", "Чого ржати, литовці як литовці, видно з відпочинку із Затоки поверталися", "Обережно з ними, а то потім ще ноги мити їм доведеться", "А потім будуть кричати, це тому що ми чорні", "Ноги поцілували затриманим, я сподіваюся?", - запитують у коментарях підписники.

Втім, для випивки немає ні кольору шкіри, ні віку, ні статі. Так, стало відомо про резонансну ДТП, яку вчинила у Рівному 31-річна слідча поліції. Вона збила на дорозі двох жінок - на щастя, не смертельно. Як виявилося, водійка була добряче напідпитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ