Today.ua

ДТП під Києвом забрала життя матері і дочки: подробиці трагедії

При зіткненні легкового автомобіля з вантажівкою в Миронівському районі Київської області загинули двоє людей. ДТП сталося на ділянці дороги Владиславка-Караппиші, повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як з'ясувала слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце аварії, водій легкового автомобіля Chery Amulet, не зміг впоратися з керуванням, і машина вилетіла на зустрічну смугу, якою саме рухалась вантажівка "КамАЗ".

Від зіткнення передню частину автомобіля буквально сплющило. Для двох пасажирок легковика ця мить стала останньою. 41-річна жінка загинула на місці події. Її 16-річна дочка ще якийсь час залишалася жива. Дівчину забрала швидка допомога, що примчала на місце аварії, але по дорозі в лікарню вона померла.

Водій автомобіля також отримав важкі тілесні ушкодження, проте залишився живий. Його госпіталізували в реанімаційне відділення. З коментарів до цієї публікації в Facebook стало відомо, що водій і загиблі були родиною. ДТП забрало життя його дружини і дочки. У чоловіка ще залишився син, на щастя - живий.

Крім того, в коментарях пишуть, що автомобіль потрапив в яму на дорозі, і у нього відпало колесо - через це його повело на зустрічну смугу. За фактом події порушили кримінальна провадження, слідство з'ясовує деталі події.

Нагадаємо, в схожій аварії, яка трапилася поблизу Хмельницького, одержали травми семеро пасажирів легкового автомобіля, причому троє з постраждалих - діти. Правда там, на щастя, всі потерпілі залишилися живі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ