Today.ua

Донька Заворотнюк не приховує своїх почуттів до вітчима: їх об'єднує не лише спільна любов до актриси

Анастасія Заворотнюк, яка нині переживає дуже важкий період свого життя, може отримати ще один удар від близьких їй людей. На думку оточення, її донька Анна дуже зблизилася з чоловіком матері Петром Чернишовим.

Звичайно, Петро Чернишов був дуже відданим чоловіком, поки Анастасія була здорова і вродлива. Однак зараз, за чутками, тяжко хвора актриса дуже постарішала і розповніла. Вона вже зовсім не сяє такою красою, як раніше. Тим часом, її старша дочка Анна, чим старше, тим стає все більш подібніша на Анастасію. Навіть більше, створюється враження, що дівчина навмисне зовні в усьому копіює матір, щоби не відрізнятися від неї. Можливо, саме цією схожістю вона намагається підкорити маминого чоловіка.

Невідомо, як довго триває почуття Анни до свого привабливого вітчима. Можливо, воно зародилося ще коли дівчина була школяркою. Саме тому після закінчення школи вона швидко поїхала на навчання до Нью-Йорка. Та як тільки Анастасія Заворотнюк злягла із хворобою, дівчина відразу перебралася поближче до рідні. Звичайно, в першу чергу нею керувала турбота про хвору матір, однак і любов до Петра, ймовірно, не охолола і знову дала свої паростки. До того ж, знайомі давно дивувалися, чому у красуні-Анни досі немає хлопця.

Тому не виключено, що Анна і Петро Чернишов, за час хвороби Анастасії, могли дуже зблизитися. Їх тепер нерідко бачать разом. Днями вони удвох приїжджали до місцевого храму за святою водою. Крім того, дочка Анастасії Заворотнюк часто сидить на трибуні під час його льодового шоу та всіляко підтримує вітчима. Вона також не раз захищала його в Мережі він нападок хейтеров.

Якщо у них дійсно виникло щось більше, ніж спільна любов до близької людини, то це, звичайно, може стати великим ударом для Анастасії, якій зараз і так не солодко. Можливо саме тому Петра Чернишова мучить совість, і він так рідко буває у дружини в лікарні. Втім, може бути, що все це – не більше ніж домисли людей, які шукають сенсацію в усьому.

Нагадаємо, в Мережі спливло давнє зізнання Анастасії Заворотнюк, зроблене нею на одному з телеканалів. Актриса тоді розповідала, що в дитинстві ледь не померла від важкої ангіни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ