Today.ua

Немає ніякого конфлікту: зірка серіалу “Свати“ повернеться в картину в новому сезоні

Серіал "Свати", що переживає в цьому році довгоочікувану реанімацію, у зв'язку з відновленням зйомок, став однією з тем, найбільш обговорюваних в Рунеті. Фанати улюбленого серіалу не лише намагаються вгадати сюжетну лінію сьомого сезону, але й щодуху обговорюють головних героїв серіалу. Причому не тільки в їхньому екранному амплуа, але й у приватному житті акторів.

Зокрема, багато хто не проти був одружити в реальному житті Тетяну Кравченко (Валюху) і Федора Добронравова (Івана). Багато також писали про нібито реальну неприязнь однієї пари "сватів" до іншої. Чимало було пересудів і про виконавця ролі Мітяя, актора Миколу Добриніна.

Ще один слух стосувався вибуття із серіалу актора Анатолія Васильєва, який зник між четвертим і п'ятим сезонами "Сватів". Його відхід довелося пояснити несподіваним сюжетним поворотом: Юрій Ковальов, якого грав Васильєв, раптово "помер". Тим часом Мережею щосили гуляє чутка про те, що Васильєв нібито не знайшов спільної мови із режисером серіалу, а також посварився з іншим "сватом" – Федором Добронравовим.

І ось нещодавно Добронравов прокоментував ці чутки. Насправді ніяких конфліктів між  ними не було. Просто Васильєву на той час нібито запропонували зйомки в іншому проекті, який здався йому більш привабливим. Тому він і пішов. А подібні чутки, вважає Добронравов, виникають у людей від неробства.

До речі, в сьомому сезоні "Сватів" Васильєв все-таки з'явиться, проте зніматися актор не буде. Його покажуть лише в спогадах інших героїв.

Нагадаємо, творці "Сватів" розповіли, чому їм довелося переписувати сценарій сьомого сезону. На сюжетну лінію вплинули вікові зміни головних героїв, а також деякі інші обставини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ