Today.ua

Дні полічені: Успенська скоро тихо піде – того, що сталося, їй не пережити

Любов Успенська, судячи з усього, скоро тихо піде з шоу-бізнесу. Після скандалу, що стався з її дочкою, артистка полетіла гастролювати на Далекий Схід. Але схоже, що це буде останній гастрольний тур зірки.

На днях Любов Успенська "засвітилася" в Instagram із привітанням чоловікам до 23 лютого. Королева шансону, яка в той час перебувала зі своїм колективом у Благовєщенську, намагалася привітати сильну половину зі святом. Загалом, вона й привітала, однак її вітальна промова виявилася трохи вимученою. Артистка постійно запиналася і, схоже, забувала слова.

Схоже, що скандал з дочкою неабияк підірвав її здоров'я. І хоча завдяки хитрощам пластичних хірургів, Любов Успенська не виглядає на свої 66, все ж вона очевидно здала.

Про те, що їй пора йти зі сцени, вона й сама вже неодноразово натякала, але, мабуть, усе ще намагалася продовжити свій активний вік. Проте гучний скандал, мабуть, послужив каталізатором її відходу.

"Вона завжди гальмує коли розмовляє? Що з нею?", "Смішно. по ходу дах їде не поспішаючи", "Люба, вітаю! Що з Вами! Коли Вас слухаєш, відчуття, що Ви втрачаєте пам'ять, забуваєте слова. Це через нерви?" – пишуть і хейтери, і стурбовані шанувальники співачки.

https://www.instagram.com/p/B86UzB7lkVe/

Втім, на сторінці усе-таки більше захоплень, а також слів підтримки і подяки улюбленій співачці за те, що вона змогла приїхати. Але дуже схоже, що цей тур улюбленої виконавиці шансону все-таки виявиться прощальним.

Нагадаємо, Любов Успенська нещодавно дізналася, що їй не треба розлучатися з її чоловіком. Виявляється, подружжя не перебувало в законному шлюбі, бо вони розписувалися в Лас-Вегасі, а тамтешні шлюби не мають сили навіть у США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ