Today.ua

День ангела Петра: значення імені та гарні привітання

Підготували для вас інформацію про ім'я "Петро", адже саме в їхніх "власників" сьогодні День ангела. Прочитавши її, будете знати, як вірно вибудовувати комунікацію з таким чоловіком, а також, як можна мило привітати його.

Особливості імені

З давньогрецької мови ім'я перекладається як «камінь».

Вважається, що Петро в дитинстві ставить багато питань, його цікавить буквально все. Зазвичай власники імені Петро обдаровані музикальним слухом, добре співають. Вміють все аналізувати, міркувати, розставляти по полицях і знаходити правильні рішення.

Петро дуже самолюбний, хоче бути першим у всьому. Часто у нього з'являються друзі, до яких він відчуває не дружні наміри. Але він вміє ретельно ці наміри приховувати. Легко піддається чужому впливу, їм можна маніпулювати та управляти, впливаючи на його самолюбство.

У своїй спеціальності бореться за лідерство, і тому дуже ретельно ставиться до своєї  підготовки. Чужих порад Петро не сприймає, все вирішує на власний розсуд.

Дуже вимогливий до жінок, хоч і не показує цього. Він шукає собі дружину, яка відповідала б його ідеалу жінки. Цінує вірність і відданість. Ці якості для нього найважливіші, і якщо вони відсутні, то він готовий розлучитися з дружиною. Дуже ревнивий. Якщо раптом помітить справжню причину для ревнощів, його люті не буде меж. У таких випадках нестриманий, дозволяє собі багато зайвого, перегинає палицю.

Святі

Петро Афонський (іменини 25 червня), Апостол Петро (іменини 29 січня, 12 липня), Петро Московський (іменини 3 січня).

Листівки до дня Ангела Петра


Привітання у віршах і прозі

* * *

Нехай у день твого святого,

Ангел сил додасть до всього,

Щоб життя не було сірим,

Хай додасть наснаги й віри,

Перемог на кожнім кроці,

Досягати без вагання,

З днем ангела Петра,

Прийми привітання!

* * *

Ім'я Петро - значить "камінь"

Що тут можна говорити?

З іменинами вітаю

Побажаю чесним жити,

Бути відважним, не знати печалі

Посміхатися і любити!

* * *
Вітаємо Петра сьогодні ми щиро!

Бажаємо добра і звичайно же миру!

Світанків сонячних, привітних,

А днів прекрасних, теплих, світлих.

Ночей спокійних, не тривожних,

А щастя стільки, скільки хочеш!

Здоров'я вдосталь і без ліку,

Кохання щирого довіку!

***

Хай Петро від бід тебе захищає,

І серце твоє від нудьги вберігає!

Тебе ж вітаю в славний день,

Бажаю сміху та пісень!

* * *

Петро, від душі тебе вітаємо. Поквапся почути, що бажаємо. Нехай в море буття не буде негоди. І, шлях ти свій пройшовши, забудеш всі негаразди.

* * *

Дорогий Петро, щиро тебе вітаю і бажаю міцних сил, стабільного блага, високого достатку, вірного кохання, справжньої дружби, доброї удачі, безсумнівного успіху, постійного оптимізму і великого щастя.

* * *

Вітаю, Петро. Бажаю завжди залишатися бравим капітаном свого корабля, що постійно йде курсом успіху і везіння. Будь сильний і рішучий, здоровий і енергійний, розумний і сильний, щасливий і коханий!

* * *

Я вітаю тебе сьогодні, мій друже, з прекрасним і світлим днем, з Днем ангела! Петро, бажаю нових нагород, багато перемог і великого щастя! Нехай любов тебе несе на своїх білих крилах до твоєї найзаповітнішої мрії! Нехай вона не здається такою далекою і швидше здійсниться!

* * *

Петрику, я щиро тебе вітаю з днем Ангела і хочу побажати завжди тримати ніс за вітром удачі, ніколи не опускати крила своєї душі, постійно вдосконалювати себе і своє життя. Нехай для Петра новий день відкриває нові простори для щастя серця і натхнення натури.

* * *

Вітаю з Днем Ангела! Нехай апостол Петро буде завжди з тобою поруч щосекунди! Коли ти впадеш, він – підніме, коли ти заплачеш – втішить, коли ти будеш радіти, він теж разом з тобою радітиме. Я ж допомагатиму йому виконувати цю почесну місію і теж буду поруч з тобою!

Нагадаємо, 28 січня іменини святкували Павли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ