Today.ua

Дебютував оновлений кросовер Volkswagen T-Cross

Компанія Volkswagen офіційно представила оновлений кросовер Volkswagen T-Cross, який продаватиметься як модель 2024 року. Його продаж розпочнеться восени 2023 року.

Компактний кросовер Volkswagen T-Cross випускають із 2019 року. Компанія Volkswagen ще не готова випустити нове покоління цієї моделі, але покупцям незабаром запропонують оновлений T-Cross.

На фотографіях ми бачимо оновлений Volkswagen T-Cross у спортивній комплектації R-Line із новим кольором кузова Grape Yellow. Виглядає такий кросовер дуже вражаюче. У нього новий бампер, нові фари та задні ліхтарі.

Слід зазначити, що оновлений Volkswagen T-Cross на 27 мм довший, ніж модель попереднього року випуску. Його довжина тепер складає 4135 мм, а колісна база – 2563 мм.

У стандартній комплектації Life оновлений T-Cross має 16-дюймові легкосплавні колісні диски. В інших комплектаціях легкосплавні колісні диски 17-дюймові. Крім того, в комплектації Life як опцію покупцям запропонують матричні світлодіодні фари. У комплектаціях Style та R-Line матричні світлодіодні фари будуть обов'язковими.

У всіх комплектаціях є цифрова панель приладів. Її розмір – 8 або 10 дюймів, залежно від комплектації. У стандартній комплектації є 8-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи. В інших комплектаціях він більше – 9,2 дюйми. До речі, мультимедійна система використовує нове програмне забезпечення.

Volkswagen стверджує, що в салоні T-Cross тепер якісніші матеріали. І ми в це охоче віримо.

У лінійці двигунів нічого не змінилося. Базовим є 1,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом потужністю 95 або 116 к.с. Коробка передач - п'ятиступінчаста або шестиступінчаста механічна, або семиступінчаста автоматична з подвійним зчепленням.

Volkswagen почне приймати замовлення на оновлений Volkswagen T-Cross восени 2023 року. Дилери його почнуть отримувати у першому кварталі 2024 року.

В Україні зараз Volkswagen T-Cross коштує від 995 067 гривень. Це комплектація Life. У такій комплектації німецький кросовер оснащується 1,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 115 к.с., який працює в парі з 7-ступінчастою коробкою DSG.

Яке обладнання входить до комплектації Life? Наприклад, підігрів передніх сидінь, клімат-контроль, багатофункціональне шкіряне кермо, інформаційно-розважальна система з 6,5-дюймовим дисплеєм, круїз-контроль, 16-дюймові легкосплавні колісні диски.

Нагадаємо, раніше дебютував оновлений кросовер Volkswagen Atla. Це найбільший кросовер у модельній лінійці Volkswagen.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ