Today.ua

Данилко заступився за російську мову на Нацвідборі на Євробачення: “Треба все це обіср*ати“

Андрій Данилко різко відгукнувся на адресу тих, хто намагався затаврувати деяких учасників Національного відбору на Євробачення, які співали російською мовою. Суперечки про доцільність російської мови спалахнули після першого півфіналу, що відбувся в неділю.

Предмет спору викликав невдоволення в Андрія Данилка, який також експлуатує на сцені образ російськомовної Сердючки. Шоумен вважає, що суперечки щодо мови пісень взагалі недоречні. Адже йдеться про музичний конкурс, і судді мають оцінювати музичне обдарування та артистизм співака, а не те, якою мовою він співає.

Він також вважає, що Національний відбір – це унікальний, і можливо єдиний, шанс молодих виконавців заявити про себе. На сьогодні це в Україні єдиний майданчик, де талановита молодь може себе показати.

"Це їхні перші кроки. Це круто! Але ні, треба все це обіср*ти, шукати якісь проблеми, шукати, які в кого аналізи", - різко заявив артист.

При цьому Андрій Данилко вважає, що люди, які критикують артистів за російську або яку-небудь іншу мову, несуть у собі енергію руйнування, а не творення.

"Це маячня людей, налаштованих не на творення, а на руйнування. Я не хочу навіть обговорювати", - категорично висловився співак.

Нагадаємо, в Мережі нещодавно показали, як виглядає Андрій Данилко в реальному житті. На фото, де він знятий з одним зі своїх шанувальників, співак одягнений у все чорне і в нього сумний згаслий погляд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ