Today.ua

Андрій Данилко розповів про роман з “мамою“ Вєрки Сердючки

Андрій Данилко, який зараз помітно активізувався після тривалого затишшя, дав інтерв'ю на "Люкс ФМ" у передачі Слави Дьоміна "Слава+". Данилко відповів на питання журналіста, що стосувалися, зокрема, і його особистого життя.

Зокрема, у рубриці "Збреши Славі" пролунало запитання про відносини Данилка з "мамою" Вірки Сердючки. Суть відповідей полягає в тому, що на питання потрібно відповісти неправдою.

"Як вас звуть?" – запитав ведучий для розігріву.

"Оксана", - не кліпнувши оком, відповів Данилко.

"У вас був роман з мамою Вірки Сердючки?" – підступно закинув вудку ведучий.

"Ні, - відпарирував Андрій і поспішно додав: - Оце я ляпнув звісно".

Таким чином, Данилко фактично визнав, що все-таки щось було. Про ніжні відносини 46-річного Андрія з 52-річною актрисою Інною Білоконь, яка майстерно втілює на сцені образ мами Вірки Сердючки Інни Адольфівни, говорять давно. Артисти знайомі один з одним ще з тієї пори, коли Андрій 16-річним юнаком став виступати у художній самодіяльності. Інна тоді відразу виділила його серед інших і підтримала. Відчував її підтримку Данилко і під час становлення образу Вірки Сердючки.

Фактично актори пліч-о-пліч пройшли усе своє творче життя. Вони навіть часто разом відпочивають. Але їхнє особисте життя якось розійшлося різними шляхами. Інна вийшла заміж. У неї з чоловіком вже доросла дочка Яна, яка навчається у Польщі. Інна, крім своєї сценічної діяльності, допомагає своєму бізнесмену-чоловікові. Вони розводять породистих собак.

Як розповів Славі Дьоміну Данилко, при першій зустрічі вони не справили один на одного враження.

"Наша зустріч - це була повна антипатія. Я думав: "Боже, шо це?" і також думала вона", - пригадав Андрій.

Відчувається, що Данилко говорить про Інну охоче, і вона справді не чужа йому людина. Втім, які стосунки між ними насправді, знають лише вони самі. А ось на сцені обоє доповнюють одне одного, і без своєї "мами" Вірка якось уже виглядала би зовсім не так.

Ще більше заінтригував Данилко іншою своєю відповіддю, в іншій рубриці, де вже потрібно було відповідати правду. Він ствердно відповів на запитання, чи закоханий він зараз, однак просторікувати на цю тему артист не став.

До речі, раніше в Мережі з'явилася чутка, що нібито Андрій Данилко та Інна Білоконь одружилися. Однак ні він, ні вона досі про це не кажуть, і ніде ніяких заяв від них не надходило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ