Today.ua

НП на військовому заводі у Дніпрі: рятувальники не можуть загасити пожежу, що спалахнула на підприємстві

На військовому заводі в Дніпрі, де виготовляють важливі запчастини для ракетної зброї, сьогодні сталася масштабна НП - спалахнула пожежа. Незважаючи на кинуті на боротьбу з вогнем людські і технічні ресурси, пів дня пожежу погасити не вдавалося, повідомляють ЗМІ.

Повідомлення про пожежу на "Дніпропетровському агрегатному заводі", розташованому в Чечелівському районі на вулиці Щепкіна, 53, надійшло на номер ДСНС о 15:14. Туди відразу ж направили три бригади пожежників зі спеціалізованою технікою. Нікого іншого, крім пожежних розрахунків ДСНС, на територію підприємства не впускали. З'ясувалося, що загоряння сталося в одному з виробничих цехів на площі в 400 квадратних метрів. На цьому підприємстві виготовляють важливу продукцію для оборонної галузі країни - запчастини для ракетного озброєння.

Рятувальники відразу приступили до гасіння пожежі. Повідомляють, що до 17:50 вогонь вдалося локалізувати. Однак пожежа не переможена. Приміщення палаючого цеху сильно розжарене, і, незважаючи на відчайдушні зусилля пожежників, після восьмої вечора вогонь все ще не була погашений.

Про загиблих і постраждалих, на щастя, інформації немає. Тим часом, на підприємстві вже працює слідча комісія, яка намагається з'ясувати причину загоряння. Нагадаємо, лісові пожежі, що вирували у вересні в Луганській області, були визнані надзвичайною ситуацією. Тоді до гасіння пожеж залучили і ДСНС, і військових. Однак у деяких населених пунктах людське житло і людей врятувати від вогню не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ