Today.ua

Брежнєва шокувала знімками з дня народження: як привітав співачку Меладзе

Віра Брежнєва, яка нещодавно відзначила своє 38-річчя, вирішила його шумно не святкувати. Та й приводу до свята особливого не було. Чутки про зіпсовані стосунки з Костянтином Меладзе переповнили Мережу. А тут ще й сам чоловік зірки підігрів їх, опублікувавши у своєму Instagram сухе, вихолощене привітання Вірі з днем народження – ніби не дружину вітав, а передову працівницю із заводського конвеєра.

"Сьогодні свій день народження відзначає наша Віра!" – написав Меладзе на початку вітання, відразу поховавши всілякі натяки на особисте ставлення словом "наша".

Далі пішов сухий перелік заслуг Брежнєвої і не менш "протокольна" кінцівка.

"Бажаємо успіхів та процвітання у всіх починаннях, бути такою ж життєрадісною і щасливою! Завжди залишатися яскравою, красивою і сонячною! З днем народження, Віра! З любов'ю, сім'я Meladze Music", - написали Вірі у привітанні від "сім'ї".

https://www.instagram.com/p/B8F373VIuep/

Не дивно, що вона відповіла на це привітання стриманим "дякую" лише через день після того, як воно з'явилося. Мабуть, збиралася з думками. Шанувальники при цьому дружно жаліли Брежнєву, хейтери змагалися в лихослів'ї, а сама співачка мовчала. Пригнічено – як думали всі. Насолоджуючись життям – як з'ясувалося трохи згодом.

Витримавши "театральну" паузу, підступна Віра убила Instagram свіжою порцією знімків з відпочинку в горах, де вона, як багато хто вважав, провела свій день народження на самоті та в медитаціях. Проте все виявилося не так.

"Ідеальний день народження - це ідеальна компанія в ідеальному місці ... я , як і хотіла, зібрала всіх сестер і ми провели цей день в приголомшливій атмосфері", - написала Віра в коментарі до чергових знімків.

Тобто виявилося, що Брежнєва провела цей день у компанії зі своїми сестрами в чудовому італійському готелі Lefay Resort & SPA Dolomiti. А далі, як з'ясувалося зі знімків, до сестер додавалися ще й їхні чоловіки. У тому числі – і Вірин чоловік Костянтин Меладзе.

https://www.instagram.com/p/B8MUt1nCQsM/

Ефектним знімком у компанії з чоловіком і найріднішими людьми Віра Брежнєва на цілий день позатикала роти недоброзичливцям. Вони, звичайно, отямляться і знайдуть нові гачки, за які можна зачепитися. Проте на один день Вірині хейтери залишилися без хліба.

Нагадаємо, старша дочка Віри Брежнєвої Соня Кіперман, тим часом, порадувала своїх підписників красивим фото зі своїм хлопцем. На знімку молода пара відпочиває на пляжі в компанії чарівної кудлатого пса, який позує поруч із закоханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ