Today.ua

Велике горе в родині Анни Сєдокової: близькі не можуть опанувати себе

Анна Сєдокова виховує свого дворічного сина Гектора без його біологічного батька. Але у хлопчика є ще сестра по батькові. Сестер було двоє, проте однієї дитини раптово не стало.

Свого сина Гектора співачка народила від бізнесмена Артема Комарова. Однак, незважаючи на його народження, весіллям їхні відносини не завершилися. Батьки розірвали стосунки між собою ще до народження дитини. І тепер Сєдокова виховує дворічного синочка, як і ще двох дітей від попередніх шлюбів, сама.

А колишній чоловік Анни, тим часом, встиг закрутити новий роман з іншою співачкою, Євгенією Дравіною. Вона доволі успішно брала участь у російській версії "Голосу країни". Проте, дізнавшись про свою вагітність, Євгенія вирішила пожертвувати кар'єрою співачки заради сім'ї.

У грудні в колишнього бойфренда Сєдокової і його нової коханої народилися дівчатка-близнючки, яких назвали Марусею і Серафимою. Діти народилися слабенькими, і молодій матері довелося тривалий час провести з ними в лікарні. Як написала вона згодом у своєму Instagram, весь грудень вона провела з дітьми в реанімації "з руками у двох кювезах".

Та, на жаль, одну дитину врятувати не вдалося. З двійні залишився лише одна дівчинка. Таким чином, син Анни Сєдокової втратив одну зі своїх сестричок по батькові.

Нагадаємо, нещодавно Анна Сєдокова розповіла про користь ранкового сексу. При цьому співачка послалася не лише на власний досвід, але й на доводи учених.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ