Today.ua

Пугачова захоплювалася чорною магією: невідома сторона життя зірки

Алла Пугачова – жінка, яка таїть у собі стільки загадок, що мабуть ще не одному поколінню біографів Примадонни буде що розгадувати. Незважаючи на те, що вона вже майже не виходить на сцену, публіка не забуває співачку. Про її життя ходить стільки правдивих історій і легенд, що ледь не щодня з'являється щось нове. Причому, про невідомі факти її біографії нерідко розповідають колеги, які давно знають Примадонну.

Один із таких її старих знайомих – музичний критик Сергій Сосєдов. Це зараз усі знають Сосєдова, як активного критика творчості Примадонни. Однак їхня ворожнеча триває лише останні десять років. А до цього був час, і доволі тривалий, коли Сосєдов буквально обожнював Аллу Пугачову.

"Свого часу я писав про неї багато захоплених рецензій, був відданим шанувальником", – говорить Сосєдов.

Ставлення до Примадонни у нього різко змінилося в 2010 році. Тоді Пугачова влаштувала свій черговий прощальний концертний тур із програмою "Сни про кохання". Сосєдов каже, що програма була зверстана настільки низкопробно, і сама Пугачова настільки контрастувала в ній з тією великою співачкою, якою всі захоплювалися, що він був пригнічений.

"Все, що вона робить сьогодні, – халтура без енергетики", – підсумовує Сосєдов.

Він не соромиться говорити про це привселюдно, на всіх медиаплощадках, куди його запрошують. Не дивно, що Сосєдов став найлютішим ворогом Примадонни. Правда, останнім часом музичний критик стишив свій викривальний запал: він став серйозно хворіти. Звідкілясь з'явилася сильна алергія на цвітіння дерев, якої у нього ніколи не було.

Ще більше Сосєдова шокував вердикт лікарів, до яких він прийшов зі своєю недугою. Виявляється, його імунітет на нулі, і організм критика сьогодні практично беззахисний перед будь-якою, навіть зовсім невинною інфекцією.

Однак досі у нього жодних серйозних проблем зі здоров'ям не було. Сергій Сосєдов припускає, що на нього могли навести порчу. Причому він підозрює в цьому Аллу Пугачову. Його припущення могло би здатися наклепом, якби не декілька фактів, про які повідав хворий критик.

Він каже, що покійна мати Алли Пугачової, Зінаїда Архипівна, захоплювалася магією. Втім, у неї це було на рівні захоплення, а от її близька подруга, поетеса Карина Філіппова, вважалася сильним магом. Подейкували, що вона займається ворожінням, чорнокнижництвом і вміє навести на людей порчу.

Алла Пугачова і Карина Філіппова

Після смерті матері Алла Пугачова не припинила дружбу з Філіпповою, а продовжувала з нею тісно спілкуватися, незважаючи на велику різницю у віці. Пугачова до самої її смерті підтримувала Філіппову матеріально. Не виключено, що Примадонна це робила не зовсім безкорисливо, а в обмін на якісь магічні послуги. І цілком можливо, що Філіппова передала їй якісь таємні знання, якими Примадонна користується досі.

До речі, каже Сосєдов, це саме за протекцією Філіпової Пугачову, свого часу, взяли в циркове училище, і там Алла зустріла свого першого чоловіка Міколаса Орбакаса. Філіппова і це їй передбачила. "Хто зустрінеться тобі біля входу, той буде твоїм чоловіком", - сказала дівчині ворожка.

Нагадаємо, нещодавно чоловік Алли Пугачової Максим Галкін, повідав про їхній шлюбний контракт. Тепер зрозуміло, чому Примадонна не квапилась офіційно розписуватися з Галкіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ