Today.ua

Млинці з рисового борошна: знайдено унікальний спосіб насолодитись їжею і не набрати зайвої ваги

Вже за кілька днів розпочнеться Масляна, яка в Україні традиційно асоціюється з млинцями. Їх готують за різними рецептами, з начинками та без, причому у гігантській кількості. Все це дуже смачно і все, на жаль, відкладається на тілі зайвими кілограмами. А тим часом, незабаром весна, і так хочеться зустріти найчарівнішу пору року стрункими. Із цього, здавалося б, глухого кута є вихід. Можна приготувати млинці з рисового борошна. Воно не таке калорійне, як пшеничне борошно і, водночас, насолоди від такої страви буде не менше. До того ж, готуються такі млинці дуже швидко.

Як приготувати такий чарівний рисомлинець (млинець із рисового борошна), розповіло видання fakty.ua

Для одного млинця знадобляться такі інгредієнти:

Рецепт приготування

Якщо ви вирішили обмежитися млинцем без начинки, ваша їжа вже готова. Але смачніше буде з начинкою. Начинку можна покласти різну: як солону, так і солодку – залежно від ваших уподобань.

Якщо, наприклад, ви любите солону начинку, можна посипати млинець тертим сиром прямо на сковорідці, скласти його навпіл і дати йому дійти під кришкою ще хвилинку-другу.

Можна також зробити солодку начинку, поклавши всередину млинця шматочки бананів. Тут уже кому що до вподоби, і кому на скільки вистачить фантазії.

У будь-якому випадку буде смачно і, водночас, не залишить на талії зайвих сантиметрів.

Нагадаємо, раніше ми поділилися рецептом ідеальних млинців до Масляної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ