Today.ua

Дан Балан зраджує Тіні Кароль з молоденькою танцівницею - розкрилася жорстока правда

Тіна Кароль, про стосунки якої з молдавським співаком Даном Баланом вже давно складають легенди, мимоволі опинилася в епіцентрі скандальної історії, яка розвивається буквально на очах. Приводом до цього став день народження Дана Балана, який він відзначив 6 лютого.

Дан відзначав його з колективом, який з ним працює. У Мережі з'явилися знімки зі святкування, до болю схожі на теплі дружні посиденьки, що трапляються в будь-якому колективі. Якби не одна деталь – не зовсім дружня. Або зовсім не дружня. На знімках впадає в око молода ефектна блондинка, яка всюди тримається поруч із Даном. Та й він, схоже, не проти з нею пообійматися.

На своїй сторінці Балан цих знімків не розміщував. Мабуть, щоб не потрапити під роздачу від українських фанатів Тіни Кароль. А от на сторінці його фан-клубу знімки є. Правда, без коментарів. Зате в Instagram тієї самої дівчини-блондинки – найгарячіше фото з Даном і не менш гарячі коментарі під ним.

Світлана Сакалова, так звуть "суперницю" Тіни Кароль, опублікувала фото зі своїми віршами, присвяченими Балану. Слід сказати, що написано непогано.

"Твори! Люби! Будь нам здоров!
Улыбкой, добивай врагов!
І пусть горят магнитофоны!
Твои не писаны законы! Дейнерис и Твои Драконы!", - закінчує свій вірш дівчина.

Мабуть, Дейнеріс – це, вона, судячи з її білявого волосся. Шквал коментарів, які обрушилися під цим фото, можна охарактеризувати однією фразою: "Ой, що тут почалося..."

Багато, звичайно, похвалили дівчину за гарні вірші. Інші поставили питання руба: "А ви мутите?"

Подальша суперечка гідна того, щоб бути відтвореною:

"Вони вже давно шпілі вілі, ще з гастролей, він це любить", "Я ж сподіваюся що це з сарказмом було написано", "Пфф немає звичайно ..а то ви не знали ) у нього традиція мутити з усіма, з ким зручно йому, а потім їх міняє як рукавички".

При цьому знайшлися на сторінці Сакалової і фанаты Тіни Кароль, які відверто написали дівчині, що німає чого вішатися на Балана – Тіна все одно краща.

"Чо ти на нього вішаєшся???","У когось заздрість, чи шо?...", "Гаразд, заздріть всі мовчки!!!!!", "Шкода що Тіна не поруч - не фанат, але вона хоча б виглядає куди пристойніше і породістіше", "Дан поміняв Тіну на Пустушку, вона шукає момент притулитися", "Дан і Тіна створені одне для одного. А ти йому зовсім не підходиш", "Світлана дуууже гарна, весела і щира... Про Тіну не знаю нічого... Але будь ласка, припиніть всі писати на цю тему", - зійшлися в герці фоловери.

Крім того, деякі знайомі дівчини пишуть, що вона влаштувала класну провокацію, і тепер вся Мережа буде гудіти не один день. А ще запевняють, що вони знають усе, і повністю на її боці. Але найбільше потішив коментар ще одного користувача:

"Если тётки к вашей фотке пишут злобные комменты…, значит дядек нет у тёток, сексуальных нет моментов".

А Тіна Кароль, тим часом, в день народження Балана розмістила на своїй сторінці таке сексуальне фото в банному халатику, що її шанувальники просто захлинулися захопленням. Дарма, виходить, намагалася...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ