Today.ua

Бабкіну запідозрили у грандіозній брехні: “Дуже бадьора...“

Надія Бабкіна, яку кілька днів тому вже виписали з лікарні, зараз відновлює сили вдома. Днями співачка записала відеозвернення до своїх шанувальників, подякувавши всім за підтримку і співчуття в ті нелегкі дні, коли вона балансувала між життям і смертю. У відповідь її підписники пораділи за улюблену зірку та побажали їй якнайшвидшого повного одужання. Проте деякі відвідувачі її сторінки відреагували на побачене скептично.

Декому здалося, що Бабкіна виглядає надто добре для людини, яка тиждень була у комі, два тижні не могла самостійно їсти і дихати і ще тиждень страждала від серцевих нападів. Співачка на відео дійсно виглядає непогано. Правда видно, що Надія Бабкіна сильно схудла, і крупним планом її обличчя не показують. Але при цьому у зірки красиво укладене волосся, на обличчя нанесений макіяж і навіть зроблений манікюр.

Очевидно багато хто очікував побачити стареньку з розпатланим волоссям і тремтячими руками, а тут – цілком пізнавана і при цьому навіть усміхнена Бабкіна. Отже деякі підписники не повірили, що співачка була хвора, а припустили, що вона пролежала в клініці на черговому омолодженні.

"Обличчя вона натягала собі весь цей час, а не боліла", "Надто жвава після ШВЛ. А рот ще більше розтягнувся до вух", "Здоров'я всім! Але ця історія – казка для бідних", "Стільки лежати з трубкою в горлі і так швидко відновитися?! Це нереально", А де шрам від трубки в горлі, через яку дихала Бабкіна?"- написали в коментарях затяті скептики.

Однак більшість підписників не бачать нічого дивного в тому, що зірка причепурилася, перш ніж з'явитися на відео, нехай навіть і домашньому.

"Як можна що-небудь розгледіти на цьому відео, крім того, що співачка схудла?", "Скільки зла, ненависті, недовіри, люди!!?? Не дай, Боже, захворіти?? Будьте мудрі й милосердні! Всім, здоров'я та віри! Бережіть себе!" - відреагували шанувальники співачки.

Нагадаємо, медики розповіли, що при виписці Надії Бабкіної були призначені заспокійливі засоби та антидепресанти. Очевидно без цих препаратів співачка поки не може впоратися з потрясінням від хвороби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ