Today.ua

Бабкіну будуть лікувати там, де лікували Кобзона: співачку перевели в елітний госпіталь

Надія Бабкіна, яка потрапила до лікарні ще 1 квітня, досі перебуває у важкому стані, і лікарі утримуються від будь-яких прогнозів. У співачки уражено понад 60% легень, і дихати вона самостійно не може. Її тримають на апараті ШВЛ.

Артистка погіршила свій стан тим, що, захворівши, пробувала самостійно лікуватися вдома за порадою подруги. До лікарів вона звернулася, коли вже стало зовсім погано.

Щоправда, лікарі останніми днями висловлюють обережний оптимізм з приводу здоров'я Бабкіної: температура у неї нормалізувалася і патологічний процес в легенях вдалося зупинити. Проте зірка дуже слабка, і давати які-небудь прогнози ще передчасно.

Тим часом, сама артистка, після того, як її вивели з коми, захотіла, щоб її перевели з інфекційної лікарні в Коммунарці в інший лікувальний заклад – елітний військовий госпіталь імені Вишневського, розташований в підмосковному Красногорську. Свого часу там лікувалися Йосип Кобзон і Лідія Федосєєва-Шукшина.

Бабкіній відвели в госпіталі окрему палату. Разом з тим, з'явилися відомості, що в госпіталі звільнили цілий корпус для хворих на коронавірус. Якщо ж пацієнтів з COVID-19 буде багато, то в госпіталі розглядають ще й варіант перепрофілювання місцевого клубу в медичний корпус.

Тим часом, цивільний чоловік Надії Бабкіної, Євген Гор стурбований здоров'ям своєї дружини і висловлює вдячність усім, хто підтримує його в ці непрості дні.

"Багато що стає на місця, багато відкриваються по-справжньому. Головне, з кращого боку. Це чудово!", - написав Гор у своєму мікроблозі.

Правда при цьому він чомусь він розмістив знімок з двома запаленими свічками, чим неабияк налякав багатьох шанувальників Надії Бабкіної.

Втім, подейкують, що Євген Гор є фіктивним чоловіком зірки, і що його більше цікавлять люди своєї статі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ