Today.ua

Автогаз продовжує дорожчати - погані новини для власників ГБО

Залишився місяць до Нового року, але власників автомобілів з ГБО оператори паливного ринку радувати не мають наміру. Великі роздрібні мережі 28 листопада підвищили вартість скрапленого газу на 5-20 коп./л.

За даними операторів паливного ринку, вчора середня вартість скрапленого газу на українських АЗС становила 12,08 грн за літр. Це на 9 копійок більше, ніж днем раніше.

Сильніше всього автогаз 28 листопада підскочив в ціні на станціях Shell – відразу на 31 копійку за літр. На 20 копійок підвищила ціну блакитного палива для автомобілів компанія «Автотранс».

Власників ГБО також неприємно здивували станції «БРСМ-Нафта», адже там ціни зросли на 13 копійок за літр. Збільшилися ціни також на станціях AMIC, «Род-Ник», SUN OIL, Mango і Motto.

Найдорожче блакитне паливо для машин вчора продавали на станціях SOCAR (12,94 грн за літр), ОККО (12,79 грн за літр) і KLO (12,75 грн за літр).

Дешевше всього заправитися автогазом вчора можна було на станціях Marshal (11,30 грн за літр), «Авіас» (11,36 грн за літр) і «Укрнафта» (11,39 грн за літр). Але це не означає, що ці компанії сьогодні не могли підняти ціни.

Як повідомлялося, у 2020 році ціна бензину на АЗС подешевшає, а на автогаз злетить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ